Rdu, castigatorul de la Dreamhack Summer, primul jucator care are un eveniment major castigat in fiecare an

0
26

Cand pui “Hearthstone” si “Romania” in aceeasi propozitie, cel mai probabil vorbesti despre Rdu. Dima “Rdu” Radu este cel mai cunoscut jucator roman de Hearthstone, si unul dintre cei mai buni jucatori din lume, el avand diverse mari competitii castigate precum Dreamhack Viagame Hearthstone Championship, Insomnia56 – Truesilver Championship si cel de anul acesta, Dreamhack Summer 2016. Cu marea reusita de anul acesta de la Dreamhack Summer 2016, Rdu a devenit singurul jucator care a reusit sa castige cate un eveniment major in fiecare an de la deschiderea jocului.

Dar sa ne intoarcem putin in timp si sa ne amintim de debutul lui. In 2014, Rdu a reusit sa se califice pentru a juca la Hearth2P EU vs CN Masters alaturi de Beherit, Lifecoach si Savjz. Acolo si-a aratat abilitatile, castigand primul loc (2000$). Mai apoi, dupa scurt timp, a participat la Dreamhack Viagame Hearthstone, si invingandu-l pe Amaz cu 3-0, a castigat primul loc si 10.000$.

RDU

Acum sa ne intoarcem in prezent. La acest Dreamhack, Rdu a adus un line-up simplu, format din Hybrid Shaman, Zoolock, Camel Hunter si Tempo Mage. Acel Tempo Mage a fost atractia serii, avand o constructie mai ciudata. Multora li s-au parut destul de “greedy” faptul ca a decis sa introduca 2 Flamestrike-uri si Ragnaros in deckul sau de Tempo Mage, dar acele 2 Flamestrike-uri s-au dovedit a fi extrem de folositoare in Meta-ul cu pricina. Rdu a declarat ca a fost surprins de faptul ca nimeni nu a banat Mage-ul, acest deck fiind favorizat impotriva majoritatii line-up-urilor din competitie, iar Fr0zen a fost singurul care a banat acest deck in finala. Impotriva lui Hoej in semifinala, Rdu a pierdut primul meci cu Tempo Mage, dar a reusit sa-si revina, castigand 2 meciuri cu Shaman, iar la scorul de 2-2, distrugandu-i C’thun Druid-ul cu Zoolock. Mai apoi a urmat finala cu Fr0zen. In primul meci, Shamanul lui Rdu si-a aratat maiestria in arta “atacului spre fata”, trecand prin Taunt-uri ca prin branza. Apoi a urmat clasicul joc de aruncare a monezii (coinflip) dintre Shaman vs. Shaman. Din pacate, Rdu a fost acaparat de tempo-ul lui Fr0zen, si a pierdut mirror matchup-ul. Dar nu va ingrijorati, fiindca Rdu a inteles ce are de facut pentru a castiga, asa ca si-a scos pachetul de Zoo-lock si a castigat urmatoarele 2 meciuri impotriva Shamanului si a Miracle Rogue-ului, fapt interesat din moment ce Miracle Rogue este favorizat impotriva Zoo-ului.

Asa ca trebuie sa ne mandrim cu campionul nostru si sa il sustinem pana la sfarsit!

DH_suede

Comentezi?