6. A Way Out

  • Lansare: 23 Martie 2018
  • Platforme: PS4, Xbox One, PC

Dacă te pasionează filmul Shawshank Redemption, acum vei avea ocazia să joci în el, datorită Electronic Arts, prin A Way Out. Jocul este co-op și te pune pe tine și pe un prieten în postura a doi deținuți, ce vor evada din închisoare. Puzzle-ul și drama sunt asigurate de aceași minte briliantă ce a creat Brothers: A Tale of Two Sons. Fie că joci cu un prieten pe aceeași canapea, fie că îți vei găsi unul online, A Way Out se va juca în splitscreen, voi doi fiind responsabili de evadearea lui Leo și a lui Vincent.

7. Days Gone

  • Lansare: Prima jumătate a lui 2018
  • Platforme: PS4

Dacă aveai impresia că este pur și simplu un alt joc cu zombie, te-ai înșelat. Sau poate nu în totalitate. În Days Gone, inamicii tăi din lumea post apocaliptică, numiți Freakers, sunt oameni infectați, monștri dornici să devoreze eroul principal. Dacă ai impresia că va trebui doar să tragi în ei continuu, află că va trebui să te ascunzi și să fugi când e cazul. Gloate întregi vor fi pe urmele tale așa că episoadele din Tehnici Esențiale de Supraviețuire îți vor fi de folos.

8. Metro Exodus

  • Lansare: Toamna 2018
  • Platforme: PS4, Xbox One, PC

Metro: Exodus este al treilea joc din seria FPS a lumii post-apocaliptice, purtându-te în ruinele pline de radiații ale civilizației, pline de animale mutant și monștri. Vei juca în rolul unui supraviețuitor ce va călători prin Rusia în timpul unei ierni nucleare, te vei hrăni cu șobolani gigant și vei căuta resurse în orice colțișor. Dar ai grijă! Urșii radioactivi mutanți pot sări pe tine în orice clipă!

9. Dragon Ball FighterZ

  • Lansare: 26 Ianuarie 2018
  • Platforme: PC, Xbox One, PS4

Cu toate că deja a fost lansat pe data de 26 ianuarie, este unul din cele mai bune jocuri ale anului. Poate consider asta fiindcă sunt fan al seriei, dar aceeași părere o au foarte multe persoane. Datorită popularității noii saga, Dragon Ball FighterZ a fost creat ca simbol al nostralgiei, ce te va duce înapoi în era jocurilor de luptă arcade.

Ai posibilitatea de a alege dintr-o varietate imensă caracterele tale favorite, de la Goku, Gohan, Vegeta, Piccolo, Yamcha sau răufăcătorii Frieza, Cell, Buu sau Ginyu. Îți poți perfecționa cele mai puternice atacuri, inclusiv favoritul tuturor: Kamehameha.

10. Sea of Thieves

  • Lansare: 2018
  • Platforme: PC, Xbox One

Cine nu iubește pirații? Mai ales după ce Jack Sparrow ne-a făcut să-i vedem cu alți ochi! Pentru iubitorii de aventură, acest joc le va aduce toată lumea piraților la butoane: comori, rom, aventuri și legendarele pălării. Jocul este destinat atât pentru o distracție casual, cât și pentru întreaga familie.

Pentru șansa de a câștiga unul din aceste jocuri și multe altele, stai cu ochii pe concursul lunar Jocuri Gratis!

Tu ce părere ai? Care sunt titlurile pe care le aștepți nerăbdător?

2 COMMENTS

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.