AOC Q2790PQU: Monitoarele business AOC 90 se adaptează nevoilor utilizatorului

 

În această toamnă AOC a lansat seria AOC 90 ce cuprinde noi modele de monitoare business cu noi performanțe.

Oamenii care lucrează în birouri petrec minim 8 ore pe zi în fața monitorului. Problemele precum durerile de gât și spate sau oboseala ochilor afectează în mod direct sănătatea angajatului și, implicit, productivitatea acestuia. AOC a conceput noile modele ale seriei AOC 90 după ce a efectuat o serie de analize ale activității de birou pentru a identifica principalele probleme pe care le întâmpină cei care lucrează întreaga zi în fața monitoarelor. Datorită acestor analize cea mai recentă linie de monitoare business se pliază întocmai pe nevoile utilizatorilor.

Mediu de lucru relaxant = productivitate sporită

Noile monitoare vin cu multiple opțiuni de ajustare a înălțimii, înclinării, rotirii și pivotării pentru a se adapta pentru orice poziție de lucru confortabilă pentru utilizator. Soluția AOC pentru problema oboselii ochilor se numește Flicker Free, tehnologie care reușește să modifice luminozitatea monitorului minimalizând efectul de flickering, principala cauză a oboselii oculare.

Setup-ul monitoarelor atinge un nou nivel

Numărul monitoarelor de lucru este direct proporțional cu productivitatea, fapt ce se poate observa și în  cadrul marilor companii unde pe fiecare birou nu se mai găsește de mult timp un singur monitor. Setup-ul a minim două monitoare reprezintă o expansiune a spațiului de lucru. Un nou monitor adăugat îi oferă utilizatorului confortul de a opera simultan cu mai multe programe și fișiere fără a fi nevoit să minimizeze sau să mute ferestrele constant, fapt ce salvează timp de lucru.

Setup-ul monitoarelor AOC din seria 90 atinge un nou nivel datorită marginilor extrem de subțiri care oferă experiența unui singur monitor supradimensionat. Marginile, aproape invizibile, permit tranzitarea ferestrelor de pe un monitor pe altul într-un mod fluid.

AOC – ECO

Eficiența energetică a monitoarelor din seria AOC 90 este garantată de certificările: Energy Star, EPEAT și TCO. Consumul redus de energie ajută atât planeta cât și compania, prin reducerile cheltuielilor.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.