Noua generaţie de căşti de gaming este aici. SteelSeries a lansat la începutul acestui an seria Arctis 3, 5 şi 7. Câştigătoare a numeroase Best Gaming Headset awards, noile căşti sunt menite să vină în ajutorul oricărui gamer indiferent de ce jocuri joacă.

Design-ul deosebit realizat in Danemarca aduce un plus de eleganţă căştilor. După ce designerii danezi au stat de vorbă cu numeroase echipe din eSports, gameri hardcore şi jucători de console, aceştia au ajuns la o concluzie universală: “gamers are more diverse than ever”. După ce SteelSeries a lansat gama Siberia în 2004, designerii au ajuns la concluzia că benzile de cap tip suspensie sunt cheia confortului pentru orele nesfârşite de gaming.  Seria Arctis a preluat toate nevoile unui jucător şi le-a augmentat cu un design deosebit al căştilor.

În loc de clasicele cupe realizate din piele, SteelSeries au apelat la o ţesătură sintetică AirWave cu scopul de a oferi confort termic.

Microfonul este, în schimb, miezul căştilor. Acesta este unul bidirecţional, cu funcţia de ClearCast, retractabil in cască si de dimensiuni mici. Fiind un microfon digital, acesta beneficiază de Noise Reduction şi Mic Sidetone (posibilitatea de a te auzi in căşti in timp ce vorbeşti, foarte util pentru streameri şi casteri). În spatele căştii stângi este disponibil un buton pentru mute la microfon.

Sunetul setului este completat de către SteelSeries Engine 3 care oferă Digial Sound 7.1 precum şi opţiunea de DTS(surround), ideale pentru shooter games, FPS si MMORPG. Pe lângă acestea, puteţi să vă jucaţi cu Equalizer-ul, precum şi cu numeroasele mods disponibile pentru Movies, Gaming, Music, Entertaiment, Impression, Performance şi multe altele.

Gama Arctis este disponibilă sub trei forme, respectiv 3, 5 şi 7. Artcis 3 dispune doar de conexiune Analog în timp ce Artcis 5 şi 7 au şi USB, 7 fiind singurul cu Wireless. De asemenea, Arctis 5 este singurul set ce dispune de iluminare RBG (16.8 milioane de culori).

 

Principalii promotori ai seriei Arctis sunt cei din echipa EG, universe, ppd și SumaiL apărând pe toate bannerele lor.

 

Specificaţii universale:

–  7.1 surround sound;

– Conectare Analog, USB;

– Platforme disponibile Mac, PC, PS4, XBOX, Telefon;

– Difuzoare S1 pentru redarea unui relief audio detaliat şi balansat cu distorsiuni minime;

– Diametru difuzoare: 40 mm;

– Impedanţă căşti: 32 Ohm;

– Frecvenţă răspuns căşti: 20-22.000 Hz;

– Sensibilitate: 98 dB;

– Lungime cablu: 3 metri;

– Culori disponibile: Alb, Negru;

– Frecvenţă răspuns microfon: 100-10.000 Hz;

– Impedanţa microfon: 2.2 kOhm;

– Tip conectare: Jack 3.5 mm, USB;

Galerie foto:

 

Pro:

– Confort deosebit;

– Design extraordinar;

– Izolare fonică bună;

– Microfon cu sunet clar, fără sunete de background;

 

Contra:

– Bass aproape inexistent;

– Căştile sunt foarte fragile şi trebuie mânuite cu delicateţe;

– Softul SteelSeries Engine 3 ar putea fi îmbunatăţit cu mai multe opţiuni

– USB-ul nu este placat cu aur pentru o conexiune mai eficientă.

 

Concluzii:  Una peste alta, seria SteelSeries Arctis reprezintă un pas în faţă în cea ce priveşte căştile de gaming. Le recomand cu încredere, le-am testat deja in multe jocuri, filme şi muzică, iar calitatea sunetului este net superioară faţă de alte căşti de gaming deja existente pe piaţă. Microfonul oferă un sunet clar şi amplificat al vocii utilizatorului pe Skype, TeamSpeak, Discord şi stream.

Le puteți găsi pe eMAG și pe PCGarage.

 

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.