Assassin’s Creed Infinity și viitorul francizei Assassin’s Creed

assassin's creed infinity

“De la originile sale ca un gen action-adventure și până la evoluția către un RPG, Assassin’s Creed a arătat cum deciziile pe care le facem acum, indiferent cât de mici sau mari sunt, pot influența evenimente din viitor. După ce Assassin’s Creed Odyssey și Assassin’s Creed Valhalla au doborât recorduri, ne regăsim într-un moment în care suntem conștienți deciziile pe care le facem pentru franciză acum, vor avea un impact major în viitorul acesteia. Odată cu anunțul despre noul conținut care urmează apară pentru Assassin’s Creed Valhalla, am dorit împărtășim câteva noutăți legate de mințile talentate și creative care vor colabora într-o structură cross-studio formată din Ubisoft Montreal și Ubisoft Quebec. Ele vor ghida, crește și evolua practic viitorul fancizei Assassin’s Creed. Asta include și următorul proiect, Assassin’s Creed Infinity.

Noua colaborare cross-studio fi condusă de Marc-Alexis Côté. Acesta este unul din membrii fondatori ai Ubisoft Quebec. Côté și-a început cariera în franciza Assassin’s Creed lucrând în cadrul proiectului Assassin’s Creed Brotherhood. A devenit apoi creative director în proiectul Assassin’s Creed Syndicate. Cel mai recent, el a fost senior producer la Assassin’s Creed Odyssey. Lui Côté i se va alătură Étienne Allonier de la Ubisoft Montreal. Acesta a fost brand director pentru franciza Assassin’s Creed în ultimii 10 ani.

Julien Laferrière de la Ubisoft Montreal a fost numit senior producer în cadrul proiectul Assassin’s Creed Infinity. Laferrière aduce cu el multă experiență în cadrul francizei, el lucrând din 2007 la Assassin’s Creed. Cel mai recent, el a fost producător pentru proiectul Assassin’s Creed Valhalla.

Pandemia și lucratul de acasă au schimbat de la rădăcini modul în care producem jocurile, dându-ne un moment ne gândim la organizația noastră. Assassin’s Creed s-a născut intre pereții Ubisoft Montreal iar studioul a construit o fundație incredibila pentru franciză, cu enorm de multă creativitate și îndemânare. A apărut apoi Ubisoft Quebec, care preluat conducerea odată cu Assassin’s Creed Syndicate și Odyssey, demonstrându-și abilitatea de a duce franciza la următorul nivel.

Credem aceasta este o oportunitate pentru una dintre cele mai iubite francize ale Ubisoft evolueze într-o manieră care este mai puțin concentrată pe studiouri și mai mult pe talent și leadership fară conteze unde sunt aceastea localizate în cadrul Ubisoft. Cel mai important, Assassin’s Creed a fost mereu dezvoltat de echipe multiculturale cu diverse perspective care au influențat caracterele, locațiile dar și cultura din jocuri. Deși suntem conștienți mereu este loc pentru mai bine, credem această noua structură va asigura diversitatea în echipele noastre și acestea vor continua evolueze.

Speram veți alătura în această incredibilă călătorie și abia așteptam împărtășim mai multe noutăți despre Assassin’s Creed Valhalla și Assassin’s Creed Infinity.”

Nathalie Bouchard, Managing Director, Ubisoft Quebec and Christophe Derennes, Managing Director, Ubisoft Montreal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.