ASUS aduce pe piață un telefon cu TV tuner încorporat

Cel mai nou gadget al celor de la ASUS se anunță a fi Zenfone GO TV, un smartphone ce permite recepționarea posturilor TV, cu ajutorul unei antene încorporate, și fără conexiune la internet.

Dispozitivul va putea fi folosit în 41 de țări, dar din păcate România nu se află pe listă, cel puțin nu încă. Poate ești plecat peste hotare, și te pasionează fotbalul. Acum vei putea sta la o bere pe balcon, urmărindu-ți echipa preferată, fără a fi nevoie de televizorul prins în priză.

 

ASUS-ZenFone-GoTV-ZB551KL-6-752x490

Pare a fi o adiție interesantă în amalgamul de posibilități în care îți poți folosi telefonul, însă consider că mai întâi ar trebui dezvoltată o baterie mai puternică pentru telefoane, un TV tuner încorporat epuizându-i bateria prea repede.

Ca și specificații generale, Zenfone GO TV vine cu un tuner TV digital (DTV), bazat pe un chipset SONY IC (SMT-EW100), capabil și de recepționarea posturilor HD. Sistemul de operare va fi Android Lollipop, versiunea 5.1, personalizat cu intefața ZenUI. Alte specificații tehnice includ procesorul Snapdragon 400, de 1.4 GHz, 2GB de RAM, cu 16 sau 32 GB spațiu de stocare, ce poate fi mărit cu ajutorul unui card de memorie.

Telefonul va avea 5.5 inchi, la o rezoluție Full HD (1920×1080), alimentat de o baterie de 3010 mAh, și va fi disponibil doar in Taiwan la prețul de 170$.

 

Sursa: ASUS

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.