ASUS Modding Cup 2016

ASUS România lansează o nouă competiție de PC Modding

ASUS Republic of Gamers continuă să susțină PC Moddingul din România lansând o nouă competiție dotată cu premii substanțiale. ASUS Modding Cup 2016 se adresează modderilor și pasionaților DIY din România, având ca scop impulsionarea unor proiecte deosebite, aflate în prezent pe planșa de proiectare sau în stadiul de idee.

ASUS la Dreamhack Bucuresti 2015

ASUS la Dreamhack Bucuresti 2015

Înscrierile în competiția ASUS Modding Cup 2016 se vor desfășura în perioada 24 – 30 mai 2016. Cei care doresc să participe la concurs își pot înscrie viitorul proiect de PC Modding pe baza unor fotografii sau schițe pe pagina dedicată:
http://www.techinstyle.ro/asus-modding-cup-2016/.

Condițiile de participare sunt ușor de îndeplinit. Proiectul trebuie să conțină placă de bază și placă video marca ASUS (nu neapărat Republic of Gamers), iar tema trebuie să fie aniversarea ROG 10 ani. Pot fi înscrise și proiectele aflată într-o fază incipientă (sub 50% grad finalizare), care nu au mai participat la alte concursuri de profil. Sistemele personalizate pot avea atât răcire pe aer cât și răcire lichidă.

ASUS la Dreamhack Bucuresti 2015

ASUS la Dreamhack Bucuresti 2015

Finala ASUS Modding Cup 2016 va fi organizată în data de 30 iulie 2016, atunci când concurenții își vor prezenta proiectele în vederea jurizării. Primul loc este premiat cu un voucher în valoare de 1.000 USD (inclusiv TVA) pentru achiziția de produse ASUS. Locurile 2 și 3 vor primi vouchere în valoare de 750 USD, respectiv 500 USD pentru achiziția de produse ASUS.

Sistem răcit cu lichid, expus la standul ASUS de la DreamHack Masters Bucharest 2014

Sistem răcit cu lichid, expus la standul ASUS de la DreamHack Masters Bucharest 2014

ASUS nu este la prima competiție de acest fel. Anul trecut, concursurile „Scoate modder-ul din tine” organizate împreună cu PCGarage.ro au adus la lumină cele mai bune proiecte de modding din țara noastră, remarcabile prin gradul ridicat de complexitate și grija acordată detaliilor. Sistemele au fost expuse cu prilejul DreamHack Cluj-Napoca 2015: http://bit.ly/20vvKKP (vezi foto).

Programul concursului:

 • 24 mai – 6 iunie 2016 – Perioada de înscriere a proiectelor în concurs.

Cei care doresc să participe la concurs își pot înscrie viitorul proiect de PC Modding pe baza unor fotografii sau schițe.

Condiții de participare:

 1. ROG logo+10th Anniversary_o-01Proiectul trebuie să conțină placă de bază și placă video marca ASUS (nu neapărat ROG).
 2. Tema proiectelor trebuie să fie aniversarea ROG 10 ani. Descarcă vizualul în format vectorial.
 3. Pot fi înscrise și proiecte aflate în stadii incipiente (sub 50% grad finalizare), care nu au mai participat la alte concursuri de profil terminate înainte de perioada înscrierilor la „ASUS Modding Cup 2016”. Poate participa un proiect care este înregistrat în perioada dedicată înscrierilor și care este într-un stadiu incipient, chiar daca s-a înscris anterior într-un concurs similar, indiferent daca este unul autohton sau internațional.
 4. Nu pot participa proiecte finalizate expuse anterior datei de 20 mai 2016.
 5. Proiectele pot avea atât sisteme de răcire pe aer, cât și răcire lichidă.
 6. Nu pot participa la concurs angajații ASUS România sau persoanele fizice implicate în organizarea sau jurizarea competiției și nici rude de până la gradul II ale acestora.
 7. Organizatorul poate extinde perioada de înscriere, dar nu mai târziu de data de 6 iunie 2016.
 • 20 mai – 6 iunie – Anunțarea proiectelor acceptate în concurs

Proiectele transmise pot fi acceptate imediat, dar nu mai târziu de 6 iunie vor primi răspunsul privind aplicarea în concurs.

 • 25 iulie – Finalizarea proiectelor

Concurenții trebuie să trimită fotografii ale proietelor finalizate în vederea jurizării. Sistemele trebuie să fie funcționale.

 • 30 iulie – Finala concursului (în cadrul unui eveniment offline în București)
  Participanții finaliști trebuie să fie prezenți împreună cu proiectul la eveniment.

Premiile campaniei:

 • Premiul 1: Voucher în valoare de 1.000 USD (inclusiv TVA) pentru achiziția de produse ASUS
 • Premiul 2: Voucher în valoare de 750 USD (inclusiv TVA) pentru achiziția de produse ASUS
 • Premiul 3: Voucher în valoare de 500 USD (inclusiv TVA) pentru achiziția de produse ASUS
  Suplimentar dintre proiectele participante în finală va fi premiat cel mai popular sistem votat pe pagina de Facebook ASUS Republic of Gamers Romania.
 • Premiul de popularitate pe Facebook: Voucher în valoare de 400 USD (inclusiv TVA) pentru achiziția de produse ASUS

 

Citește mai multe aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.