Electronic Arts și DICE au anunțat Battlefield 2042, un nou FPS menit revoluționeze sandbox-ul multiplayer modern. Dezvoltat cu o tehnologie ce împinge capabilitatea hardware-ului, jocul aduce concurenții într-o experiență din viitorul apropiat, în plin război, incluzând experiența deja cunoscută a francizei.

Acesta va dispune de meciuri cu până la 128 de jucători pe noile console și pe PC. Battlefield 2042 îmbunătățește acțiunea cu includerea de evenimente în timp real ce vor remodela câmpul de luptă și lupta tactică. Noile arme, vehicule și gadget-uri oferă jucătorilor libertatea de a fi strategici și de a crea momente unice în universul Battlefield.

În Battlefield 2042, lumea este la limită. Lipsa de alimente, energie și apă curată au dus la zeci de națiuni eșuate, creând cea mai mare criză de refugiați din istoria omenirii. Printre aceștia se numără familii, fermieri, ingineri și chiar și soldați. În mijlocul acestei crize, SUA și Rusia atrag lumea într-un război complet.

„Battlefield 2042 este o evoluție a francizei și îmbrățișează ceea ce își doresc jucătorii noștri – sandbox-ul multiplayer Battlefield cu luptă intensă și o mulțime de evenimente incredibile, neașteptate”, a declarat Oskar Gabrielson, directorul general al DICE. „Toți cei de la DICE din Stockholm, DICE LA, Criterion și EA Gothenburg ne-am distrat atât de mult dezvoltând acest joc și acum este timpul să lăsăm jucătorii să intre. Ce vor găsi este că am construit trei categorii distincte, absolut experiențe epice pe care credem că le vor plăcea ”.

Cel mai mare și ambițios titlu din franciză, Battlefield 2042, va include:

  • All-Out Warfarenoua generație de mod-uri Coquest și Breakthrough, cu până la 128 de jucători. Vei experimenta lupta cu vreme dinamică, pericole de mediu periculoase și evenimente mondiale spectaculoase care vor aduce tornade și futuni de nisip pe hartă.
  • Hazard Zone – un nou joc, cu miza mare, bazat pe echipă, cu o nouă abordare modernă a experienței multiplayer, marca DICE.
  • TBA – cea de-a treia experiență din joc urmează a fi anunțată, fiind încă în dezvoltare de către DICE. Aceasta va fi asemenea unei “scrisori de dragoste” menită fanilor Battlefield. Pe 22 Iulie ar trebui fie dezvăluită.

Battlefield 2042 este disponibil pentru precomandă la eMAG, dar și digital, și va fi lansat începând cu 22 Octombrie 2021, la prețul de 60$, pe Xbox One, PS4 și PC, dar și la 70$ pentru Xbox Series X și PS5.

Membrii EA Play vor primi un demo, valabil 10 ore, începând cu 15 Octombrie 2021.

Trailer video Battlefield 2042:

Mai multe detalii aici: https://www.ea.com/games/battlefield/battlefield-2042/game-overview

-l testăm pe Windows 11 când vom avea ocazia?

Ce părere ai despre noul titlu din franciză? Ne vedem pe câmpul de lupta în Battlefield 2042?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.