Cele mai bune telefoane ale momentului

Cu toate că internetul e plin de review-uri, și e așa ușor să-ți iei un telefon bun în momentul de față, sunt încă persoane care nu reușesc să aleagă unul. Am decis să fac o listă cu cele mai bune smartphone-uri ale momentului. Le voi așeza într-o ordine aleatorie, pentru a nu stârni controverse prea mari, din cauza iubitorilor de Samsung, Apple fanboys, sau o categorie mai rară, cei care preferă Nexus, Huawei, sau alte modele nu la fel de cunoscute.

Începem lista cu ultima aparație a celor de la Samsung, anume Galaxy S7. Teoretic, cel mai bun telefon de pe piață. Este rezistent la apă, a păstrat design-ul de metal plus sticlă întâlnit la S6, și de asemenea, are și memorie extensibilă, spre deosebire de predecesorul său. A, da, și am uitat să precizez că are cea mai bună cameră dintre toate smartphone-urile, și Samsung Pay.

Nu prea diferit și la o diferență de preț acceptabilă, găsim Galaxy S7 Edge. Fratele mai mare a lui S7. Aceleași caracteristici uimitoare, dar la un pachet mai mare. Display-ul este mai generos, la 5.5 inchi, și de asemenea bateria este mai mare. Dar, dacă ne folosim logică realizăm că un ecran mai mare consumă mai mult, adică ar ajunge la aceeași autonomie ca fratele mai mic. Cu toate astea, ai un telefon mai mare, iar foarte multe persoane preferă un display mai generos, așa că totuși merită. Ai și ecran dual edge, și să nu uităm de meniul acela special, care-l găsești numai la modelele edge!

samsung-galaxy-s7-s7-edge-840x561

Dacă tot am început cu Samsung, vom continua tot cu coreenii, și vom aduce aminte de Galaxy Note 5. Da, știu, apare anul acesta Note 7, și probabil va fi nevoie să editez articolul, dar Note 5 este un telefon foarte bun, și are una din cele mai bune configurații de pe piață. Cunosc persoane care preferă să dea peste 2000 de lei pe un Note 4 de exemplu, în loc să aleagă un S6. Sunt telefoane foarte bune, display generos, stylus, și fac parte tot din gama de vârf a celor de la Samsung.

Voi mai aduce aminte aici doar de S6 și S6 Edge, care, cu toate că sunt din generația trecută, încă fac față cu brio la orice utilizator.

SM-G925IZDAINS-625537-0

Mergem mai departe către gama Apple. Începem cu cel mai nou model, iPhone SE. Personal, nu-mi place deloc, și mi se pare absurd prețul atât de mare pentru un ecran de 4 inchi. Totuși, pentru cei care preferă telefoanele mai mici, acesta este modelul ideal ce oferă și performanțele unui telefon de ultimă generație. Vorbim aici de filmare 4K, senzor de amprentă, live photos și nu în ultimul rând, Apple Pay.

Următorii pe listă ar fi iPhone 6s și și 6s Plus. Țin să precizez că singura diferență notabilă este display-ul mult mai mare al celui din urmă. Ce ne aduce 6S-ul așa special? Păi, are 3D touch, adică ai diferite funcții disponibile pe ecran în funcție de cât de tare apeși, sau atingi anumite butoane. La pachet mai primim și o cameră super, printre cele mai bune disponibile, procesor mai perfomant față de predecesor și ecran Full HD pentru fratele mai mare, 6S Plus.

6S-6S-Plus-1

Nexus 5X. Nu sunt multe de zis. Este lansat împreună cu cei de la LG, este un telefon foarte bun la preț foarte mic. Are cititor de amprentă și încărcare prin USB-C, un design drăguț și update-uri la zi pentru sistemul de operare. Doar vorbim de Nexus aici, da?

Nexus 6P este fratele mai mare a lui 5X. Display de 5.7 inchi, procesor mai rapid, tot ce ai nevoie pentru performanțe uimitoare!

Zenfone Zoom. Telefonul de vârf al celor de la ASUS, vine cu un design asemenea telefoanelor vechi, când era mare bătălie cu camerele. Poți spune că este un aparat foto cu smartphone integrat. Ce are așa special? Păi, caracteristicile de vârf cu care ne-au obișnuit cei de la ASUS. 4GB de RAM, procesor de la Intel Atom de 2.3 Mhz, un display generos de 5.5 inchi Full HD IPS, Gorilla Glass 4, iar lista poate continua numai cu lucruri bune.

zoom.0.0

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.