Vă așteptăm și pe canalul de Telegram – Techvibe.ro

Ce este Bitcoin?
Bitcoin este o monedă digitală care operează fară intervenția vreunei bănci sau a unui guvern. Se bazează pe criptografie și pe software peer-to-peer.

Un registru public înregistrează toate tranzacțiile de Bitcoin și păstrează copii pe toate serverele de pe glob. Oricine cu un calculator își poate face un astfel de server, cunoscut ca și un “nod”. Cine deține monedele este practic un consens la care se ajunge pe baza criptografiei, consens făcut intre toate nodurile. Aceasta este practic diferența față de sistemul clasic, cel bancar, unde există o singură sursă care decide tot, și anume banca. Fiecare tranzacție este făcută publică în rețea și distribuită către fiecare nod. La fiecare zece minute aceste tranzacții sunt colectate de către mineri într-un grup, numit “block” și adăugate în blockchain pentru eternitate.

La fel cum valutele tradiționale se țin în portofele fizice, cele digitale se țin în portofele care se pot accesa cu diferite software-uri sau echipamente hardware.

Care este scopul Bitcoin?
Bitcoin a fost creat pentru a oferi o modalitate oamenilor să trimită bani într-un mod ușor cu ajutorul internetului, oriunde în lume. Această monedă digitală furnizează o metodă alternativă de plată într-un sistem care operează liber față de orice control, dar care defapt funcționează exact ca orice moneda tradițională.

Cryptotab este un browser care are încorporat un utilitar care minează Bitcoin. Acestuia îi pot fi alocate resurse în funcție de preferințele utilizatorului, de la 0 până la 100% din procesor. Acesta va mina pe fundal în funcție de resursele alocate. Ceea ce minați vi se va aloca într-un portofel încorporat în Cryptotab. Puteți retrage liniștiți pentru că totul este pe bune, eu am retrageri la activ. Am retras din Cryptotab în portofelul din Binance.

Interfața este una destul de intuitivă, însă pentru cine are nevoie, de aici se pot aloca resursele pentru minat.
cryptotabPentru a demonstra veridicitatea am atașat un screenshot cu o retragere de-a mea.cryptotab

Evident că există și alte monede, însă atenția mereu va fi asupra celei care a fost inventată prima.

Citește în continuare: Laptop gaming – ce aleg in 2021? sau un ghid de rezolvare pentru spațiul de stocare scăzut.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.