După câțiva ani de când Battlefront 2 a fost lansat, Electronic Arts ne-a informat nu vor lansa mult așteptatul update pentru franciză în acest an, ci va trebui așteptam până în 2022. Pentru a ne putea satisface totuși o parte din dorințe, putem edita jocul cu moduri Battlefront 2.


Ce este un mod?


Funcție de jocul la care te referi, acesta poate fi un simplu skin (precum seturile de eroi din Dota),  sau jocuri custom (precum cele din Warcraft III).

 

Cu ce ne ajută?


Universul Star Wars este plin de caractere interesante, însă în Battlefront 2 nu avem posibilitatea de a folosi decât o parte din ele.


Din fericire, comunități întregi dedicate modificării jocurilor ne pun la dispoziție, gratuit, metode noi prin care ne putem juca cu personajele noastre favorite.


Cum instalăm un mod în Battlefront 2?


1. Instalează WinRAR, dacă nu-l ai deja. Poți face asta descărcându-l de pe site-ul oficial
2. Instalează Frosty Mod Manager;
3. Șterge folder-ul ModData din directorul de instalare al jocului. De menționat acesta va fi disponibil doar dacă ai mai folosit Frosty înainte;

battlefront 2 moddata folder

4. Dezarhivează Frosty Mod Manager;
5. Rulează Frosty Mod Manager ca administrator;


5. Localizează starwarsbattlefrontii.exe. Poți face asta fie din Steam sau Origin, funcție de clientul prin care ai instalat jocul. Pentru Origin te poți duce în Application Settings, zona Install & Saves pentru a găsi folder-ul. Pentru Steam, Library -> Click dreapta pe joc -> Properties -> Local Files -> Browse;

6. Adaugă folder-ul in Frosty: New -> apoi selectează fisierul .exe gasit mai devreme;
6. Alege un Mod de pe NexusMods;
7. Importă mod-ul dorit. Deschide Frosty Mod Manager -> selectează Battlefront 2 -> apasă butonul Import Mod(s) -> selectează mod-ul descărcat;
8. Testează noul mod! Good luck and have fun!

De menționat unele moduri pot fi făcute pe același template, de exemplu Han Solo din jocul original poate fi înlocuit prin moduri atât cu Mando cât și cu Cad Bane. În Frosty Mod Manager vei putea selecta ordinea în care vrei modurile ia efect. De asemenea, daca vrei folosești un mod pentru Maul de exemplu, care îi schimbă complet toată înfățișarea pentru a reprezenta modelul din The Clone Wars, poți descărca separat alt mod pentru capul lui Maul și -l pui deasupra, combinând astfel cele două pachete.


ATENȚIE! Unele mod-uri pot fi folosite atât în single player, CO-OP, cât și în multiplayer. Cu toate acestea, există și moduri care NU pot fi folosite în multiplayer. Citește mereu descrierea fiecărui mod pe care vrei -l încerci.


Eu unul am testat câteva moduri și preferatul meu este pachetul de Clone Commando de la Ortho care aduce aminte de jocul Star Wars: Republic Commando.


Tu ai încercat? Care-i preferatul tău?


Poți citi în continuare despre Half Life 2: Remastered sau despre ce este DuckDuckGo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.