D-Bucharest ONE

D-Bucharest ONE

D-Bucharest ONE

D-Bucharest ONE este un campionat de Dota 2 organizat de D-PLAY alături de eMAG.

Turneul este dedicat pasionaților din țară ce doresc să se afirme. Evenimentul promite a fi cel mai mare LAN organizat în România, cel puțin în ultima perioadă. Seria calificărilor a început deja, iar campionatul va porni după ce opt echipe vor reuși să-și pună numele pe afiș.

Vocile anticilor din Dota 2 au ajuns și pe plaiurile mioritice ale României. Majoritatea campionilor români nu pot rezista chemării. Adună-ți camarazii de arme și pășiti prin portalul de la eMAG pe câmpul de luptă, câmpurile carnajului nesfârșit, unde vă veți măsura puterile și talentul cu alte echipe. Credeți că aveți cele mai bune strat-uri sau cel mai bun roster? Demonstrați-vă abilitățile și vă veți scălda în gloria și recompensele anticilor eMAG, Logitech și ASUS în valoare de 3.300 de euro. Inscrierile se pot face pe d-play.ro/dbo.

Așa sună anunțul de înscriere pentru campionatul D-Bucharest ONE. Premiile sunt mai mult decât generoase, așa că strângeți-vă echipa și încercați-vă norocul!

 

Calificări

Începând cu data de 21 Aprilie, cei de la D-PLAY vor organiza o serie de șase calificări în fiecare vineri, deschizând porțile pentru orice echipă românească. Mai mult de atât, echipele au posibilitatea de a se reînscrie în cazul în care nu au reușit să se califice din prima.
Numărul maxim de echipe participante pe săptămână este limitat la 16, dar sunt destule ediții de calificare pentru toți. Fiecare echipă ce reușește să-și pună numele pe afiș primește invitație la unul din showroom-urile eMAG din București, unde se va desfășura finala din 10 iunie.

Am spus că sunt 8 echipe, dar doar 6 serii de calificări. Mai departe, D-PLAY va decide împreună cu comunitatea alte două echipe ce vor ajunge direct in finala LAN după încheierea calificărilor, în data de 26 Mai.

Premii

Echipa D-PLAY a reușit să obțină sponsorizări destul de frumoase, din partea unor firme mari. Pentru această competiție, Logitech va pune la bătaie premii cu valoare totală de peste 3300 EURO, după cum urmează:

LOCUL I

LOCUL II

      • 5 mouse-uri Logitech PRO
      • 5 tastaturi Logitech PRO

LOCUL III

Cei de la ASUS vor asigura logistica și echipamentele pentru desfășurarea evenimentului, trofeul D-Bucharest ONE și premii surpriză, iar Logitech vor furniza gear-ul de competiție.

Sponsori

Evenimentul este sponsorizat de nume mari din România, precum eMAG, ASUS ROG și Logitech G. Am avut în trecut tenative de organizare evenimente și credeți-mă, este un coșmar logistic și o întreagă harababură treaba cu sponsorii. Termeni peste termeni, asigurări, probleme la greu. Băieții ăștia au reușit să treacă peste, acum să vedem ce iese.

Despre D-PLAY

V-am vorbit despre eveniment, dar acum să aflăm mai multe despre organizatori. D-PLAY este un proiect ce datează din Septembrie 2016, conceput pentru a deveni un meeting place pentru jucătorii din România, un organizator de competiții, competiții ce sincer ne lipsesc. Echipa speră să dezvolte gamingul din România și conceptul de eSports și sper că vor reuși.

Stați cu ochii pe campionat, poate ne așteaptă niște meciuri memorabile.

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.