Home Despre

Despre

 

Ultimele noutăți din tech, gadget-urile momentului și impresii din călătorii. Presărate cu cinefilie, evenimente importante și review-uri.

Salut și bine ai venit!
TECHVIBE reprezintă pasiune și entuziasm.
Echipa este formată din persoane ce au decis să aducă ceva nou în spațiul internetului autohton. Îmbinarea tehnologiei cu călătoriile fac din acest blog cheia către anti-monotonie. Doar aici vei găsi păreri și sfaturi despre ceea ce te interesează.

Leonard Neamţu
Mă pasionează gadget-urile, calculatoarele și cam tot ce ține de tehnologie. Fac recenzii la produsele folosite, dar și la cele pe care am ocazia să le testez. Lucrez în retail iar asta mă ajută să interacționez cu tot felul de gadget-uri, poate chiar înainte de a apărea pe piață.

Carmen Odoroagă-Barbu
Pasionată de călătorii, de locuri și de oameni. În prezent, încerc să profit de avantajele pe care mi le oferă studenţia: voluntariat, experienţe interculturale, călătorii. Prin ceea ce scriu, vreau să te determin să ieși din zona de confort, să-ţi faci bagajele și să fii gata de noi aventuri.

De asemenea, vom scrie și despre alte subiecte, precum orașe, fotografie, retaurante și cafenele, călătorii și mașini, tot ce ne inspiră.

Îți place acest blog?
Uite cum ne poți ajuta:

  1. Spune-le și prietenilor tăi despre articolele bune care le citești aici.

  2. Propune subiecte noi, și comentează, implică-te activ în comunitate.

  3. Folosește link-urile de afiliere din blog pentru a face cumpărături online. Spre deosebire de alte site-uri, singurele “reclame” ce vor apărea aici sunt cele care te trimit către adevărate oferte, produse recomandate de noi și brand-uri în care avem încredere. Este o situație win-win.  🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

***

Proprietate intelectuală

Techvibe este proprietarul materialelor și al informațiilor disponibile pe website. Vizitatorii website-ului nu vor putea copia, reproduce, comunica public, retransmite niciun astfel de material sau părți ale acestuia, sub nicio formă și prin nicio modalitate fără a cere acordul în prealabil unuia dintre administratori folosind pagina noastră publică.