PES nu primește doar un motor grafic nou, primește de asemenea un nou nume, noi moduri de joc, și devine complet gratuit. Se va numi eFootball.

Konami a anunțat că a redenumit franciza Pro Evolution Soccer sub numele de eFootball. Acest joc va fi disponibil doar digital, gratuit, și va veni pe următoarele platforme: PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, și pe PC în această toamnă. Versiunile pe Android și iOS vor urma ulterior. Legat de o versiune pe Nintendo Switch, Konami a refuzat să facă vreun comentariu. Până la iarnă, toate versiunile vor beneficia de cross-play. Jucătorii care își folosesc telefoanele vor fi totuși nevoiți să folosească controlere pentru a juca împotriva jucătorilor de pe console sau PC.

eFootball se va lansa cu meciuri demonstrative și va avea o selecție de 9 echipe cu care ne vom putea juca. Vor vinde alte moduri de joc opționale sub forma unor DLC-uri, lăsând astfel jucătorii să plătească exact pentru ceea ce vor de la jocul lor. Încă nu a fost facută vreo mențiune despre MyClub, varianta PES echivalentă cu FIFA Ultimate Team.

Nu este încă foarte clar cum vor fi adăugate echipe noi în joc, și nici cum vor funcționa modurile de joc pentru eFootball împreună cu variantele de monetizare. Acestea vor fi dezvăluite la o dată ulterioară. Konami a declarat însă că jocul va fi balansat pentru toți jucătorii, în ciuda tranziției către un model free to play.

eFootball se va lansa intrun mod subțirel, urmând ca pe parcursul anului să fie adăugate mai multe moduri de joc, mai multe echipe, platforme, dar și opțiunea de cross-play. Aveți atașat mai jos roadmap-ul celor de la Konami.
Schimbarea pe un nou motor grafic va permite eFootball să adauge un nou sistem de animații numit Motion Matching, despre care cei de la Konami spun că permite de 4 ori mai multe animații față de versiunile anterioare de PES. Acest Motion Matching va fi aplicat la toate versiunile jocului, inclusiv cele pe mobil.

Konami a declarat că va anunța mai multe despre gameplay-ul eFootball și modurile de joc online în luna August, cel mai probabil la Gamescom 2021.

Va asteptam si pe canalul de Telegram – Techvibe.ro

Voi ce părere aveți, sunteți entuziasmați de aceste schimbări la PES?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.