eMAG deschide un showroom în Titan

eMAG deschide un nou showroom în Titan

eMAG își continuă dezvoltarea și în offline și deschide al doilea showroom din București, în cadrul Galeriilor Titan, de pe strada Liviu Rebreanu nr. 6A din sectorul 3. Noul showroom este primul pe care eMAG îl deschide în acest an, iar extinderea va continua și în țară.

eMAG și-a deschis al doilea showroom din București, de data aceasta în cel mai populat sector din capitală, în Titan. În 2008 s-a deschis primul showroom, în Crângași, iar zona a devenit deja o tradiție pentru clienți. Cu toate acestea, zona aceea este un chin auto, ambuteiaje la greu și locuri de parcare aproape inexistente. Nici Titan nu este departe, dar poate eMAG își va implementa locuri speciale pentru clienți.

Spre deosebire de celelalte locații eMAG din capitală, în noul showroom vei putea plasa comenzi, la fel ca în Crângași, nefiind un simplu punct de livrare.

Showroom Titan în cifre

Din comunicatul oficial reiese că peste 150.000 de comenzi se vor a fi livrare anual și acest showroom ar trebui să depășească vânzările celui din Crângași în cel mult doi ani. Noul showroom Titan va găzdui peste 10.000 de produse, cu beneficii directe pentru clienți: posibilitatea de a alege dintr-o gamă diversă de produse pentru clienții care cumpără offline și reducerea timpului de livrare pentru clienții care cumpără offline. Vor fi expuse peste 1.500 de produse și accesorii din categorii precum electrocasnice, electronice, produse și soluții IT, gaming, aparate de îngrijire personală și smart tech.

Noul showroom Titan deschide porțile pentru o dezvoltare mai amplă a eMAG pe offline întrucat în perioada următoare se vor înființa două showroom-uri noi în țară, respectiv unul în Timișoara și posibil unul în Sibiu.

Lansarea noului showroom Titan a oferit locuri de muncă pentru 70 de angajați. Aceștia vor contribui la crearea celei mai plăcute experiențe de shopping posibile sub coordonarea lui Adrian Ene, Manager Showroom Titan.

Clienţii care vor plasa în showroom-ul din Titan comenzi de cel puţin 2.000 de lei, în perioada 23 – 31 martie 2017, vor beneficia de oferta de 24 de rate fără dobândă, prin eCREDIT.

 

showroom titan

showroom titan

showroom titan

showroom titan

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.