Versiunea anuală de PC a FIFA va avea paritate cu PS4 și Xbox One, nu cu consolele next-gen.

Ediția din acest an a FIFA 22 pe PC va fi bazată pe generația curentă de console, limitând practic fanii fotbalului care se joacă pe desktop de la câteva caracteristici din acest an al variantelor next-gen.

Unul dintre cele mai importante anunțuri din acest an al celor de la EA legat de FIFA 22 este ceea ce ei numesc “HyperMotion” – o nouă tehnologie de animație care, conform site-ului oficial, folosește captarea mișcării și machine learning pentru a genera animații mai realistice în timp real.

Din păcate, nu se vor putea trăi aceste experiențe și pe varianta de PC. Aceste caracteristici vor fi disponibile doar pe PlayStation 5, Xbox Series X/S și Stadia. Varianta de PC va fi asemenatoare cu cele de pe generațiile mai vechi de console.

Când ne-am gândit pe ce generație punem varianta de PC, am luat în considerare capacitatea fanilor de a rula jocul în funcție de hardware-ul pe care îl dețin” a declarat producătorul executiv, Aaron McHardy, pentru Eurogamer.

“Avem informația necesară să înțelegem care este puterea de procesare a PC-urilor. Când am analizat acest lucru, pentru a rula jocul pe generația a 5-a, cerințele minime ar fi fost într-un punct în care ar fi pus mulți jucători în incapacitatea de a juca” a mai spus el.

Până în 2010, versiunile de PC pentru FIFA erau chiar și mai în urmă față de omoloagele de pe console. Fanii nu sunt deloc fericiți însă cu aceste diferențe, unii dintre ei spunând chiar noul “HyperMotion” este doar o păcăleală pentru marketing.

Voi ce spuneți, aveți de gând cumpărați noul FIFA 22? Poate il veți juca pe un laptop de gaming.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.