For Honor va fi disponibil gratuit în perioada 3-6 mai, pe PS4, Xbox One și PC.

Jucătorii vor avea acces complet la campanii, toate modurile multiplayer, noul training mode și întregul arsenal de 12 eroi.

Dacă ești un jucător nou, acest weekend este prilejul ideal de a testa For Honor și de a experimenta toate update-urile din ultimul an dintr-un foc. Cei care au jocul deja au și ei ocazia să se joace iar în programul de Warrior Training. Inițiativa va răsplăti jucătorii deja existenți ce hotărăsc să joace 5 meciuri alături de cei care doar încearcă jocul în acest weekend prin statutul de Campion (Champion Status), valabil două săptămâni, care de oicei ar fi costat 8000 steel. Champion Status oferă unboots pentru XP și loot.

Puțin mai devreme anul acesta, For Honor a lansat un nou mod de training. Noul mod le oferă jucătorilor posibilitatea de a-și testa măiestria pe câmpul de luptă, cu noi tutoriale și provocări menite să le ofere lecții atât novicilor, cât și veteranilor.

Ca punct de pornire pentru weekend-ul gratuit, fanii pot intra pe stream-ul oficial, twitch.tv/ForHonorGame, de unde primesc garantat trei cutii (scavenger crates), după o oră de urmărit stream-ul, iar la fiecare 10 minute vor avea posibilitatea de a câștiga 100.000 steel. Va fi nevoie să îți conectezi contul de Twitch pe site-ul oficial: https://forhonor.ubisoft.com/game/en-GB/free-weekend/.

Veștile bune nu se opresc aici, însă. For Honor va fi la reducere, până pe data de 15 mai, cu discount-uri de până la 67% pe PS4 și Xbox One și 75% pe PC.
Cu atât content nou și lume care întreabă din ce în ce mai mult de joc, ar cam fi timpul să alăturați “mesei rotunde”.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.