Epic, creatorii Gears of War, deținătorii proaspătului joc lansat Fortnite, au reușit să treacă de un nou milestone. Jocul disponibil pe PS4, Xbox One și PC a trecut recent de 20 de milioane de jucători, au anunțat cei de la Epic pe Twitter. Asta cu puțin timp de la succesul răsunător de 7 milioane în 7 zile.


Jocul a devenit gratuit de pe data de xx.xx.2017, iar de atunci a avut parte numai de creștere. Succesul acesta, din punctul meu de vedere, se datorează popularității de care are parte PUBG, Fortnite Battle Royale fiind o alternativă gratis și mai casual.

Cei de la Epic au menționat că acest număr de 20 de milioane include tot jocul Fortnite, adică atât jucătorii ce au plătit jocul, cât și pe cei care joacă Battle Royale, variantă gratuită.

“Tocmai ce am trecut de 20 de milioane de jucători în tot Fortnite, de la lansare! Mulțumim tuturor care alcătuiesc comunitatea și fac jocul bestial!”, a declarat Epic pe Twitter. Cu toate că nu a fost menționat un procentaj exact al jucătorilor, este de așteptat că Battle Royale, variantă gratuită, să îi conțină pe majoritatea.

În altă ordine de idei, Epic a anunțat un update foarte mare pentru Fortnite ce este disponibil din 8 noiembrie. Este vorba de un nou item: bush (tufiș), item ce va putea fi folosit pentru a vă ascunde de inamici. Acesta primește damage normal și se distruge la un moment dat. Este de tip legendary și poate fi găsit doar în cufere (chests) și pachete suplimentare (supply drops). De asemenea, a fost adăugat Season Shop, unde jucătorii pot cumpăra iteme precum glidere, outfituri și arme. Update-ul mai conține și remedieri pentru unele buguri.

Ție cum ți se pare jocul? L-ai jucat?

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.