Logitech G, brandul de gaming din portofoliul Logitech, lansează căștile Logitech G335. Acestea vor fi disponibile în două variante de culori (în România), completând colecția de periferice Color Collection. Căștile G335 cântăresc doar 240 de grame și sunt printre cele mai ușoare căști de gaming de pe piață.

Ca design, sunt similare modelului deja premiat Logitech G733, dar într-o versiune mai compactă, cu benzi de susținere ajustabile și un material fin pentru cupele căștilor.

Modelul G335 va fi compatibil cu accesorii deja existente, precum benzile colorate de susținere și bureții pentru microfon. Căștile sunt plug and play, sunt gata de utilizare imediat și sunt compatibile cu majoritatea stațiilor de gaming. Se pot conecta la console de jocuri, PC, telefon, laptop gaming.

 

Din fericire, Logitech au păstrat pentru G335 controlul de volum direct pe cască, dar și butonul de mute, atât de necesar în aceste vremuri de conferințe continue.

 

g335-gif
De remarcat este faptul că G335 cântăresc doar 240 de grame și sunt printre cele mai ușoare căști de gaming de pe piață.

 

Aceste modificări ar trebui permită o mai bună adaptare pe forma capului și un confort sporit în sesiunile de gaming. Vor fi disponibile pe alb, negru, și verde-mentă. Totodată, mouse-ul G305 va fi lansat pe culoarea verde-mentă, pentru a permite jucătorilor o personalizare cât mai complexă.

g335-Color-Collection
Color Collection, unde vedem și mouse-ul G305 pe culoarea verde mentă, menționată anterior.

Căştile G335 ajung în România în a doua parte a lunii iulie la un preţ recomandat de 334.89 lei.

Pagina produsului este disponibilă pe site-ul Logitech, de unde se poate face și precomandă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.