Galaxy Note 7 a devenit disponibil la precomandă!

A sosit clipa pentru Galaxy Note 7! Începând de astăzi puteți face precomandă la ultima apariție a coreenilor.
Samsung Europa a anunțat startul precomenzilor pentru telefon pe piețele din Europa. Grăbiți-vă, deoarece stocurile sunt limitate! În plus, veți primi și o preche de Gear VR, ca să le puteți folosi împreună.

Interesul pentru Note 7 l-a depășit pe cel pentru S7/S7 Edge, mai ales fiindcă versiunea precedentă, Note 5, nu a fost disponibilă oficial în România. Singurul magazin mare care l-a avut disponibil a fost eMAG-ul. Din cauza cererii foarte mari, Samsung urmează să limiteze numărul de dispozitive oferite pentru precomandă, astfel încât să poată onora toate comenzile în momentul în care produsul ajunge in vânzare.

În România găsiți telefonul disponibil la Orange, Vodafone, și eMAG. Prețurile pornesc de la 840 de euro la primele două, iar pe eMAG este 3900 de lei, adică tot pe acolo.

De ce să-ți iei Note 7? Păi sincer, în momentul de față, este votat a fi cel mai bun telefon de pe piață. Pur și simplu.
În plus, dacă te pasionează display-urile mari și toată gama Note de până acum, ei bine, ce mai aștepți?

Sincer, din punctul meu de vedere, telefonul este mai mult decât performant și își merită banii pe deplin, dar nu se adresează tuturor utilizatorilor de smartphone-uri. Ecranul mare, greu de manevrat, poate fi un dezavantaj pentru unii.

În caz de nu ați avut ocazia să vedeți încă telefonul, avem mai jos un “first look”:

Și o mică galerie cu cele mai frumoase poze 🙂

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.