Garanția VIP Huawei

Garanția VIP Huawei

Unul din motivele pentru care telefoanele celor de la Apple sau Samsung se vând așa de bine este serviciul pe care cumpărătorul îl primește în momentul achiziționării. Nu este vorba doar de produs sau de specificații. Clientul urmărește și pachetul de beneficii. Avem telefoane cu specificații de top și în zona de 1000 de lei, dar oare merită? Atât timp cât suportul în țară este aproape inexistent pentru astfel de telefoane, mulți preferă să aleagă firme mai consacrate.

 

Odată cu extinderea pe piața de telefonie, Huawei aduce pe masă un serviciu uimitor, respectiv garanția VIP Huawei. Ce înseamnă asta mai exact? Clienții care aleg unul din telefoanele de top beneficiază de servicii premium, cum ar fi înlocuirea ecranului în cazul în care se sparge, un an în plus de garanție sau înlocuirea telefonului în cazul defectării.

În cadrul lansării în România a modelului Huawei P9 s-a aflat și de serviciul de “Reparație într-o oră”. Ce înseamnă asta exact?

Serviciul „Reparaţie într-o ora” este un alt beneficiu pe care îl oferim clienţilor noştri şi pe care l-am dezvoltat împreună cu ESD România. Utilizatorii smartphone-urilor Huawei se pot prezenţa la Centrul de Service Huawei România, aflat pe Bulevardul Decebal, nr. 14, sector 3, Bucureşti, iar telefonul în garanţie le va fi reparat gratuit.

În tot acest timp, aceştia pot vedea pe un ecran statusul reparaţiei telefonului şi pot testa noile modele Huawei, disponibile în cadrul centrului. Se pot repara atât telefoane în garanţie, cât şi în afară garanţiei – pentru cele din urmă, suportandu-se însă costul reparatiei.

beneficii garanția vip huawei

 

Pentru a beneficia de garanția VIP Huawei trebuie să te înregistrezi în aplicația pentru membri gold în aplicația HiCare, care este deja preinstalată pe telefonul tău, în maxim o lună de la achiziția telefonului. De îndată ce termini ai 3 ani de garanție pentru produs, înlocuire gratuită a ecranului pentru 3 luni și înlocuire gratuită a produsului pentru orice defect hardware, tot pentru 3 luni. Fain, nu?
Dacă ai nevoie de mai multe detalii, ai aici politica de garanție.

 

4 comments

  1. Am un p10 achizitionat de o luna de zile si am cazut cu el in mana credeti ca se poate schimba in baza acestei garantii?

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.