eSports Gateway

De la jucat “de-a hoții și polițiștii” cu arme imaginare, la un startup de gaming și organizat competiții de eSports 20 de ani mai tarziu.

eSports Gateway este o platformă inovativă ce organizează atât turnee online cât și live pentru cele mai populare jocuri de PC si Consola.

 

În cuvintele fondatorilor: “Viziunea noastră este sa devenim una dintre cele mai mari platforme de esports tournaments din lume, o platforma unde orice jucator poate gusta scena de competitive gaming (nu doar cei pro si semi-pro) si poate castiga premii zilnice. Tintim sa devenim alternativa nr. 1 pentru orice Ladder system oficial / ranked play al oricarui joc.

In Romania, tintim sa ajungem cei mai mari organizatori de competitii si evenimente nationale LIVE si un one-stop-shop complet pentru orice partener ce doreste sa isi reprezinte brandul in industria de gaming.”

 

Gateway Electronic Master Series – League of Legends National

 

Echipa ESG doreste sa dezvolte scena de eSports din Romania si sa ofere jucatorilor cat mai multe oportunitati sa guste scena de gaming competitiv.

In acest sens, urmatorul campionat organizat de acestia este Gateway Electronic Master Series – o competitie nationala de League of Legends cu premii in valoare de peste €2000 si inscriere gratuita! Eveniment Facebook gasesti aici.

Calificari online (29 Iunie – 21 Iulie)

Calificarile se joaca online si vin sub forma a 8 mini cupe individuale. Orice echipa are voie sa se inscrie la oricare si oricate dintre aceste cupe – astfel fiecare are 8 sanse sa ajunga in finala!

Echipa de pe Locul 1 din oricare Mini Cupa primeste invitatie in Marea Finala, insa toata lumea primeste premii in Shards (moneda digitala ESG) care se pot schimba pentru cash prin Paypal pe platforma eSports Gateway!

Marea Finala (28 Iulie)

In finala se intalnesc cele 8 echipe castigatoare pentru o lupta face-to-face, live, la Discovery Arena in Bucuresti. Se ofera premii in valoare de peste €2000 ce constau in cash, kituri si periferice de gaming, accesorii si goodybags, ochelari de vedere speciali pentru gaming si altele.

INSCRIERI

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.