Vă așteptăm și pe canalul de Telegram – Techvibe.ro

Half-Life 2 va fi remasterizat de către grupul care s-a aflat în spatele succesului din 2015, Half-Life 2: Update mod. Ei spun că acesta va fi un proiect care “va face de rușine” munca din 2015 și că au binecuvântarea celor de la Valve. O listare pe SteamDB numește acest nou proiect Half-Life 2: Remastered Collection, și include o notă în care este scris “acesta este un mod de la Filip Victor și nu are legătură cu Valve”, în cazul în care ne-ar fi luat valul pe toți.

Este un pic nedrept pentru că de multe ori comunitățile ajung să creeze astfel de moduri pentru a aplica update-uri vizuale pe titlurile mai vechi ale celor de Valve. Black Mesa, un remake al jocului original făcut de fani este un produs excelent care a avut nevoie de aproape o decadă pentru a ajunge la forma finală, nu a avut deloc nevoie de intervenția celor de la Valve iar acum este practic cel mai bun mod de trai experiența Half Life.

Valve încă nu a făcut vreun comentariu despre acest proiect, iar o listare pe SteamDB nu înseamnă neapărat că acest lucru se va transcrie într-un produs final. Cel mai probabil acest proiect va avea soarta Black Mesa (la momentul respectiv, tot ce a cerut Valve a fost să fie eliminat cuvântul “Source” din titlu pentru a se evita confuzia).

Din păcate încă nu avem o dată de lansare oficială pentru Half-Life 2: Remastered, developerul Victor spunând: “Noua versiune va pune HL2:Update la colțul de rușine. Dar încă nu am o dată de lansare, îmi pare rău”.

Asteptati si voi nerabdatori acest joc?

Citește în continuare: Laptop gaming – ce aleg in 2021? sau un ghid de rezolvare pentru spațiul de stocare scăzut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.