Jocuri gratis: Special September

Salutare, salutare!
Concursul lunar Jocuri gratis revine în forță!

Avem de dat premii mai mari, avem un nou format de giveaway, mult mai ușor de utilizat și de contorizat. Știu, am sărit peste luna August. Nu a fost cu intenție. Și ca să vă arăt că-mi pare rău, marele premiu este legendarul Rise of the Tomb Raider.

Înscrierea se face completând formularul de mai jos, constând în doar doi pași foarte ușor de urmat:

Jocuri gratis – techvibe.ro
Titlurile oferite sunt următoarele:

Rise of the Tomb Raider

Acțiunea din Rise of the Tomb Raider se desfășoară la un an după cea din jocul precedent și povestea o are iar în prim plan pe tânăra Lara Croft. Frumoasa căutătoare de comori este obsedată de o descoperire făcută de tatăl ei și acum este pe cale de a îi călca pe urme și de a căuta să deslușească un mister antic, dar pentru a găsi o soluție, trebuie să afle și locația unui oraș dispărut… De parcă toate acestea nu ar reprezenta un obstacol greu de trecut, se pare că mai sunt și alții care caută același lucru… Dar tu vei fi acolo s-o ajuți, da?

 

Distraint

Price este un tânăr ce-si doreste sa creeze un parteneriat cu o firma faimoasa. Pentru a reusi, acesta confisca proprietatea unei batrane. Intra in pielea lui Price si afla ce pret are umanitatea. Porneste intr-o aventura psihologica horror – o poveste a regretelor si a umorului negru.

10 Second Ninja X

Ai la dispozitie 10 secunde pentru a termina fiecare nivel… dar oare sunt suficiente? Încearcă-ți rapiditatea in lupte contra cronometru împotriva robotilor însetați de sânge. Poti termina toate cele 100 de nivele? Suntem convinsi că poti, dar nu va fi usor. Urca in clasamentul mondial si devino cel mai rapid ninja din lumea online.

Gloria Victis

Alătură-te războiului dintre Ismiri si Midlanderi, intr-un MMORPG medieval realist. Alege-ți facțiunea si arma si câștigă titlul de cel mai puternic războinic. Viitorul tău este in mâinile tale – soarta natiunii depinde de tine!

Sanctuary RPG Black

Un joc plin de umor inspirat de RPG-urile Japoneze. Aventura ta va decide soarta Sanctuarului! Un joc pe care îl vei juca pentru poveste – nu pentru grafică. Vei alege calea cavalerului sau cea a antieroului?

Forgotten Not Lost

Într-o lume medievală, vei lua rolul unui fermier care suferă de demență. Începi să uiți detalii din viața ta și simți cum memoria te lasă. Încerci din răsputeri să îți amintești și să retrăiești momente din trecut. Inspirat din experiența dezvoltatorului, această nuvelă îți va arată ce înseamnă cu adevărat această boală. Na, poate cineva e curios.

Gorescript

Gorescript este un first person shooter inspirat din marii clasici ce au definit genul. Ai 18 niveluri la dispoziție pentru a le explora și curăța de monstruozități, și 5 dificultăți de la easy la masochistic.

Pentru activarea cheilor avem un ghid prezentat de G2A aici.

Mult succes!

LE: Concursul nostru s-a încheiat! S-au înscris 135 de persoane, dar norocoșii sunt Alin Căluşeriu, Dragos-Cosmin Dimitriu si Dominiq Osztofi! Felicitări!

Jocurile for fi împărțite astfel:
Dominiq Osztofi: Rise of the Tomb Raider
Alin Călușeriu: Gloria Victis + Sanctuary RPG Black + Forgotten Not lost
Dragos-Cosmin Dimitriu: Gorescript + Distraint + 10 Second Ninja X
Pentru a vă revendica premiul, aștept un mesaj în privat de la fiecare, fie pe profilul meu personal, fie direct pe pagina techvibe.ro.
Felicitări iar și vă aștept pe data viitoare! În câteva zile voi da startul ediției din Octombrie!

158 comments

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.