Jocuri gratis: Joyful July

După cum știți deja, în fiecare lună techvibe organizează un concurs lunar unde se oferă jocuri atât de la producători locali cât și din afară. Ia parte la giveaway-ul nostru pentru șansa de a-ți retrăi copilăria în Gorescript sau Butcher sau testează-ți prietenii în Move or Die!
Tot ce trebuie să faci este să dai like postării de mai jos și paginii noastre de Facebook.

Câștigătorii vor fi aleși prin random.org pe data de 5 August.

Pentru activarea cheilor avem un ghid prezentat de G2A aici.

Avem de dat următoarele:

Gorescript

Gorescript este un first person shooter inspirat din marii clasici ce au definit genul. Ai 18 niveluri la dispoziție pentru a le explora și curăța de monstruozități, și 5 dificultăți – de la Easy la Masochistic.

În același timp, este și un urmaș al Gorescript Classic, un joc dezvoltat în JavaScript care are 350.000 de utilizatori.  Jocul este dezvoltat într-un engine custom-made, are o estetică simplă și este făcut să ofere o experiență de gameplay intensă, la viteză mare și care să te țină în priză.

Move or Die!

Move or Die arată și sună incredibil de bine, cu grafici minimaliste, dar frumoase și pline de viață. Pete de culoare peste tot, atât în caractere cât și în pe hartă. Personajele în sine sunt foarte expresive și exprimă invidie, superioritate sau umilință. Linia melodică din joc este alertă și se potrivește perfect cu mersul jocului.
Adevăratul potențial al jocului iese la suprafață când ai trei prieteni cu care să îl joci. Se consideră unul din cele mai bune jocuri de petrecere, unde captează atenția tuturor.

Ara Fell

Lumea ta, care plutea deasupra norilor a căzut iar soarta sa e în mâinile tale, mai exact al unui caracter feminin care va încerca să o salveze. Dezvoltat în RPG Maker, acest joc combină cele mai bune elemente din RPG-urile japoneze cu cele vestice. Un joc foarte captivant pentru cei cărora le plac puzzle-urile, luptele și descoperirea unei noi lumi.

 

Butcher

Întoarce-te în anii ’90, când jocurile video erau chiar grele. Curăță-ți calea către succes trăgând în dreapta și-n stânga cu arme foarte variate, de la drujbă la lansatoare de grenade. O lume 2D pixelată care așteaptă cu nerăbdare să-i colorezi pereții roșii.. cu sânge.

The Tiny Bang Story

Viața liniștită de pe o planetă mică a fost deranjată de prăbușirea unui meteorit. Rolul tău este să ajuți locuitorii planetei să își reconstruiască mica lume. Va fi nevoie să rezolvi puzzle-uri și să repari mașini în timp ce vei explora planeta desenată de mână 100%. Jocul este destinat oricărei vârste, așa că lasă-ți și frățiorul mai mic să se joace.

Seraph

Ești un înger, iar misiunea ta în acest joc este să evadezi dintr-o închisoare foarte avansată din punct de vedere tehnologic, deținută de demoni. Redobândește-ți puterile fără a-ți lăsa corpul uman să moară. Vei întâmpina demoni de toate felurile. Ce e special la acest joc este faptul că tu vei fi responsabil de mișcarea caracterului cu tot felul de acrobații, dar fără a fi nevoie să-ți faci griji pentru a-ți folosi armele. Mai mult, jocul devine din ce în ce mai greu cu cât ești mai priceput!

Crookz – The Big Heist

Jafuri armate în stilul anilor ’70? Jocul acesta ți le aduce pe tavă. În timpul unei nopți de sâmbătă în club, un grup de prieteni se hotărăște să se îmbogățească fără prea multă muncă, iar tu va trebui să îi ajuți. Este un joc tactic, unde trebuie să faci planuri înainte de a acționa, trebuie să eviți să fii zărit și este nevoie să gândești repede. Ai 18 misiuni single player la dispoziție sau challenge mode pentru a încerca să-ți pui scorul în top alături de alți jucători.

 

Mult succes!

EDIT: Am ales câștigătorii, nu am putut modifica lista de ieri, de când am anunțat, dar am finalizat astăzi:

Gorescript: Postole Dragos

Move or Die!: Silviu Stefanescu

Ara Fell + Butcher: Ţolea Marius Avram

The Tiny Bang Story +Seraph: Robert Agape

Crookz – The Big Heist: Radu Nicușor Berar

Felicitări câștigătorilor! Vă așteptăm din nou la ediția următoare, peste câteva zile!

PS: Am decis să ofer două pachete de jocuri, respectiv Ara Fell + Butcher și The Tiny Bang Story + Seraph întrucât nu m-au impresionat foarte mult Ara Fell sau The Tiny Bang Story. Nu am vrut să fie inegale premiile, so there you go.

158 comments

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.