Jocuri gratis: Juicy June

 

Așa cum deja v-am obișnuit, techvibe oferă lunar o serie de jocuri pentru a ne asigura că nu vei duce lipsă niciodata de ele. Participă la giveaway-ul nostru și vei putea distruge Overworld-ul în Dungeons II sau vei putea lupta să supraviețuiești în Case: Animatronics! Tot ce trebuie să faci este să dai like postării și paginii de Facebook techvibe.

 

Câștigatorii se vor alege prin random.org pe data de 30 Iunie.

Pentru activarea cheilor avem un ghid prezentat de G2A aici.

Tropico 4

Vrei să fii El Presidente și să construiești națiunea ta? Nimic mai simplu! După ce a fost forțat să se izoleze in Caraibe, El Presidente are planuri mari să revina la putere. Intră in rolul dictatorul și planificăți razbunarea contra presedintelui american cu mare tact.

Dungeons 2

Continuă povestea lui Ultimate Evil după ce acesta a fost învins de eroii din Overworld. Rămas fără puteri, acesta se bazează pe minionii săi pentru ași reface imperiul. Controlează-ți minionii, construiește alianțe și distruge Overworld-ul pentru totdeauna!

Case: Animatronics

Crezi ca poți supraviețui noaptea, singur in pădure printre animale? Dacă nici fantomele si nici spiritele nu te sperie, atunci roboții fioroși sub forma de animale ar trebui sa fie un fleac! Intră in pielea lui John Bishop și supraviețuieste peste noapte într-o secție de poliție.

12 is Better than 6

Ne întoarcem in anul 1873 pentru un shooter de neegalat. Într-un scenariu de Wild West caracteristic, eroul nostru este incarcerat pe nedrept și acum incearcă cu orice preț să evadeze. De ce 12 better than 6? Ce-i drept, este mai bine să fii judecat de 12 necunoscuți, decât să fii cărat într-un sicriu de 6.

Car Mechanic Simulator 2015

Dacă te visezi mecanic auto, acest joc este pentru tine. În loc de levels, jucătorul primește diferite sarcini în atelier. După ce inspectezi mașina și inlocuiești sau repari piesele stricate, ai ocazia de a scoate mașina la un test drive înainte de a o returna clientului.

 

 

Mult succes!

EDIT:

Astăzi am ales câștigătorii lunii Iunie!
Felicitări! Vă așteptăm iar peste câteva zile pentru concursul lunii Iulie!

Silviu Stefanescu: Tropico 4

Boe Boe: Dungeons 2

Gabriela Teodora: Case: Animatronics

Vlad Zehir: 12 is Better than 6

Mihai Sindilie: Car Mechanic Simulator 2015

Muresan Mihai Daniel: Gorescript

Mihaela Alexandra Vâlceanu: Gorescript

Felicitări! Vă aștept la ediția următoare Jocuri gratis!

158 comments

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.