Jocuri gratis: AwesomeApril

Am decis ca începând din luna Aprilie să dau drumul unui concurs lunar unde voi oferi 5 chei pentru jocuri random activabile pe Steam.

Jocurile sunt primite în urma abonamentului lunar la G2A și nu le voi folosi personal, întrucât nu-mi permite timpul și le am deja pe majoritatea.

Cu această ocazie vă invit să participați la primul giveaway oferit de techvibe, Jocuri gratis și să vă jucați fără oprire. Nu sunt cele mai strălucite jocuri, dar promit că voi organiza concursuri și cu titluri mai grele și de ce nu, poate le vom juca împreună.

Condițiile de participare pentru a putea intra în posesia unui joc sunt deja cunoscute, întrucât fiecare giveaway organizat vreodată are aceleași condiții.

Va fi nevoie să dați un like postării prin care ați ajuns aici, pe care o găsiți pe pagina de Facebook. Postarea originală, de pe pagina techvibe.ro. Astfel voi putea contoriza toți participanții. A doua condiție este să dați un like și paginii în sine. Simple as that.

Voi alege câștigătorii concursului prin random.org pe data de 10 aprilie. Să nu credeți că dați like doar pentru acest concurs, voi organiza câte unul lunar (sau mai multe) și valoarea premiilor va crește în timp.

Astfel veți ști mereu când se organizează un giveaway și de ce nu, veți fi informați în legătură cu toate postările paginii.

Jocurile pe care le voi oferi în acest concurs sunt următoarele: Table Top Racing: World Tour, Unbox, Dirt: Showdown, Epistory – Typing Chronicles, Hue.

Pentru activarea cheilor aveți un ghid prezentat de G2A aici.

 

Table Top Racing

Jocuri gratis

Descrierea completă a jocului este disponibilă pe Steam. Jocul seamănă foarte mult cu Re-Volt, dacă îl mai țineți minte.

Unbox

Jocuri gratis

 

Descrierea pe Steam. Este un joculeț foarte amuzant CU CUTII CARE AU PRINS VIAȚĂ.

Dirt:Showdown

Jocuri gratis

Pentru acesta nu am un link cătresteam, dar avem trailerul de lansare. Un joc de curse super drăguț.


 

Epistory – Typing Chronicles

Jocuri gratis

Un joc care te duce înapoi în timp, o alegere bună pentru cei cărora le plac jocurile old school. Steam link.

 

Hue

Jocuri gratis

Un joc puzzle super drăguț. Steam link here.

 

Postarea concursului este disponibilă în acest link, iar pagina oficială de Facebook o puteți găsi aici.

Câștigătorii lunii Aprilie sunt următorii:

Ionut Costea: Table Top Racing
Madalin Profirescu: Dirt: Showdown
Oprescu Florin Gabriel: Epistory – Typing Chronicles

Mult succes, stay tuned for more!

 

158 comments

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.