Cu ocazia iepurașului ce a venit plin de cadouri, anunțăm noua ediție a concursului Jocuri Gratis: eMAG și techvibe te premiază! Luna aceasta ne-am gândit să-ți oferim unul dintre cele mai populare titluri ale anului 2017: Mass Effect: Andromeda.

Condițiile de înscriere rămân aceleași. Completezi câte entry-uri vrei, ai ocazia să iei codul cel dorit.

Jocuri Gratis: eMAG și techvibe te premiază!

 

Mult succes!

Mass Effect: Andromeda

După 5 ani și 40 de milioane cheltuiți, Mass Effect revine în glorie. Andromeda are un început proaspăt, cu acțiune ce se desfășoară în alt loc, alt timp, dar cu un format familiar. Tu vei deveni responsabil de găsirea unei noi galaxii pentru omenire, vei descoperi noi specii și vei face noi alianțe… foarte puțin plăcute. Galaxia Andromeda te așteaptă.

O lume cu totul nouă

Ia-ți adio de la Calea Lactee. Ai fost ales să participi într-o expediție către galaxia Andromeda pentru a căuta noi habiate, alianțe și tehnologie. Nu mai este cale de întors odată plecat, dar chiar îți pasă, când ai ocazia de a fi primul ce pășește pe alte planete?

Ce vinde jocul?

Libertate în privința progresului. Clasele din primul Mass Effect nu mai există. Îți faci caracterul unic, poți alege ce skill-uri vrei și ai posibilitatea de a-l remodela ușor.

Posibilitate de transport mult mai bună. Poți pune un jetpack în spate sau poți urca în Mako din Mass Effect 1. Oricum ar fi, ajungi imediat la destinație fără să te plictisești pe drum.

Ai parte de noi caractere și co-op multiplayer.

Și nu în ultimul rând.. Mass Effect Andromeda folosește engine-ul Frostbite 3 la limita acestuia, aducând grafica până la 4K.

Deci…

Eu unul ador explorarea spațiului și consider că jocul este absolut demențial.

Sper să vă placă și vouă și poate reușiți să-l câștigați.

Succes! ?

UPDATE:

Premiul de la eMAG din aceasta luna merge catre Maticiuc Darius!

Felicitari! Ne vedem peste cateva zile cu un nou titlu!

158 comments

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.