Concursul Jocuri Gratis: Martie este aici!

Avem de dat trei titluri! Mafia III cred că va fi atracția concursului, având în vedere reputația seriei.

Înscrierea se face prin formularul de mai jos. Mult succes!

 

Deus Ex: Mankind Divided + GOD EATER 2: Rage Burst + Mafia III

Deus Ex: Mankind Divided

Este anul 2029, iar oamenii modificați mecanic sunt considerați acum outcasts, trăind o viață de segregare totală față de restul societății. Un agent operativ sub acoperire, Adam Jensen, este forțat să opereze într-o lume care a ajuns să-i disprețuiască pe cei ca el. Înarmat cu un nou arsenal de arme de ultimă oră, el trebuie să aleagă abordarea corectă și să își aleagă prietenii cu atenție, pentru a dezvălui o vastă conspirație mondială.

GOD EATER 2: Rage Burst

Începe călătoria în GOD EATER ca un nou membru al echipei de elită. Misiunea ta este să învingi Aragami și să strângi materiale din sau de la ei pentru cercetare, timp în care îți dai seama că ești atras într-o conspirație gigantică ce va schimba ireversibil soarta umanității. Trei ani după evenimentele din GOD EATER Resurrection, o misterioasă ploaie roșie declanșează o epidemie fatală numită ciuma neagră (Black Plague). Membrii Unității Speciale Blood, un afiliat al Organizației Fenrir, sunt trimiși să investigheze. Crezi că te descurci?

Mafia III + Mafia III: Sign of the Times

Este anul 1968 și după ani de luptă în Vietnam, Lincoln Clay știe acest adevăr: familia nu este reprezentată de persoanele alături de care te naști, ci de persoanele pentru care ți-ai da viața. După ce a revenit acasă, în New Bordeaux, Lincoln este pregătit să scape de trecutul său criminal. Dar când familia sa surogat, Mafia Neagră, este trădată și distrusă de Mafia Italiană, Lincoln construiește o nouă familie pe cenușa celei vechi și pune la cale o răzbunare de proporții militare pentru cei responsabili. Luptele intense de arme, lupta viscerală hand-to-hand, decizii dificile și mâini murdare: ești pregătit pentru toate acestea?

Mult succes!
Nu uitați să aruncați un ochi pe aici, cât așteptați lista cu norocoșii ce vor primi jocurile! 🙂
Un Paște fericit tuturor! 🙂
Câștigătorii acestei ediții au fost aleși, după cum urmează:

Maticiuc Darius: Mafia III + Mafia III: Sign of the Times

Adrian Vranceanu: GOD EATER 2: Rage Burst

Frincu Adrian Ioan: Deus Ex: Mankind Divided

Felicitări! Tot astăzi voi da drumul unei noi ediții!

158 comments

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.