Seria de Jocuri Gratis revine și în luna februarie!

Dragilor, acum că s-a anunțat gerul pe săptămânile următoare și probabil vom sta toți în case la căldură, am decis să aleg un joc care sigur va ocupa mult timp. Legendarul Dark Souls III, alături de DLC-ul Ashes of Ariandel vor completa colecția unuia dintre voi.

Înscrierea se va face ca până acum, completând unul sau mai multe entry-uri din formular.

Dark Souls III Giveaway
Fiecare prieten care se înscrie folosind link-ul tău îți va aduce câte o șansă în plus de câștig.

Deja nu-și mai au rost explicațiile, haideți să vorbim despre joc.

Dark Souls III

Pe măsură ce focul se risipă și lumea cade în ruină, intră în călătoria unui univers plin de dușmani și medii colosale. Jucătorii vor fi scufundați într-o lume a atmosferei epice și a întunericului prin intermediul gameplay-ului mai rapid și a intensificării modului de luptă. Fanii seriei, dar și cei nou veniți se vor pierde în jocul distinctiv care va merita fiecare clipă de gameplay, fiind recompensați de mecanicile complexe și grafica imersivă pe care Dark Souls III o are de oferit.

Choil Rad (IGN) a acordat jocului nota de 9.5/10, menționând că jocul își merită toate laudele și dacă ar fi ultimul din serie, ar fi un ultim capitol demn de așteptări.

Ashes of Ariandel

Extinde experiența Dark Souls III cu pachetul Ashes of Ariandel. Vei călători în lumea zăpezii a Ariandel-ului și vei întâlni noi domenii, inamici, arme, vrăji magice și multe altele. Vei accepta provocarea și vei îmbrățișa întunericul încă o dată?

Vă urez mult succes!

Până se termină concursul, nu uitați bineînțeles să mai aruncați un ochi pe techvibe. 🙂

Sursa foto: theyoungfolks

Later edit:

Mihai Eugen câștigă runda lunii Februarie. Îi urăm mult succes în luptele ce-l așteaptă!
Revenim curând cu ediția lunii Martie.

158 comments

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.