Jocuri gratis: Nifty November

jocuri gratis h1z1

Puțin cam târziu, precum comenzile de Black Friday, dar iată-ne la ediția lunii noiembrie a concursului nostru lunar. Ne apropiem cu pași repezi de Crăciun, când veți avea parte de o surpriză! Până atunci căutăm originile PUBG-ului în H1Z1, ne luptăm cu morții în Dead Rising 2 și dăm un Resident Evil 5 cum se cuvine!

Jocuri gratis Noiembrie – techvibe.ro
Cum câștigi?
Completezi câte entry-uri dorești. Cu cât mai multe cu atât ai mai multe șanse de câștig. Fiecare prieten ce se înscrie prin linkul tău îți va aduce și mai multe puncte.

Poate câștigi premiul cel mare cu o singură acțiune, sau poate vrei să fii sigur și să strângi cât mai multe puncte!
Noi îți dorim succes și te punem la curent cu jocurile:

H1Z1 + H1Z1 Trickster Crate

Motivul pentru care PUBG a ajuns unde este astăzi. The original sari cu parașuta și ‘pușcă tot ce prinzi!

Resident Evil 5 Gold Edition

The Gold Edition include Resident Evil 5 și Resident Evil 5  UNTOLD STORIES BUNDLE, cu două extra episoade: LOST IN NIGHTMARES and DESPERATE ESCAPE.

După ani de supraviețuire, Christ Redfield este trimis în Africa să investigheze un agent biologic ce transformă populația în creaturi agresive. Însoțit de Sheva Alomar, cei doi vor fi responsabili de descoperirea adevărului din spatele evenimentelor.

Shadow Tactics: Blades of the Shogun

Shadow Tactics este un joc tactical stealth ce se desfășoară în Japonia, perioada Edo. Deții controlul asupra unor specialiști mortali și te vei strecura în umbră printre zeci de inamici. Devino un ninja, așa cum toți ne-am dorit să fim!

Dead Rising 2

După succesul fulminant adus de Dead Rising, Dead Rising 2 duce stilul zombie survial la un nou nivel, în Fortune City. Vei avea parte de o nouă poveste, posibilitate de multiplayer, zombie peste zombie și.. încă ceva: ZOMBIE!

Silence

Când sora lui Noah se pierde în Silence, acesta este forțat să se aventureze în această lume idilică și totuși înspăimânătoare. Creaturi întunecate bântuie orașele și distrug acest loc ce cândva strălucea. Cei doi frățiori vor deveni responsabili de salvarea acestei lumi și a locuitorilor săi și vor alunga răul în timp ce vor trebui să-și salveze propiile vieți.

World to the West

World to the West este un joc ce te trimite în lumea Mario, datorită graficii în stilul anilor 2000. Poți controla patru caractere diferite, fiecare cu propria personalitate și set de skilluri, în încercarea de a scăpa din umbrele întunericului.

Gorescript

Mereu aici pentru voi, creația GORE autohtonă menită să te facă să butonezi până treci TOATE nivelele!

Jocurile oferite provin din bundle-ul lunar al Humble Bundle. Vă puteți înscrie și voi, link-ul acela este de referral. Motivul pentru care mi-am făcut abonamentul este să le susțin cauza, iar în lipsă de timp, nu am de ce să-mi activez jocurile doar să se pună praful (digital) pe ele.
Câștigătorii vor fi anunțați pe 4-5 decembrie!
Mult succes!

Zeii random-ului au decis!
Câștigătorii lunii Noiembrie sunt Andrei Stefan, Bugnar Tudor și Corman Daniel. Mulțumesc tuturor pentru înscriere și stați pe-aproape, în câteva zile voi da drumul unei noi ediții!
Premiile din Noiembrie se vor împărți astfel:

Andrei Stefan: Gorescript + Dead Rising 2 + Shadow Tactics: Blades of the Shogun

Bugnar Tudor: Resident Evil 5 Gold Edition + World to the West + Silence

Corman Daniel: H1Z1 + H1Z1 Trickster Crate

Câștigătorii vor primi cheile pe adresa de e-mail din formularul de înscriere!

Felicitări, gamereală plăcută și vă aștept la următorul concurs!

 

158 comments

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.