Jocuri gratis: Outstanding October

Bine v-am regăsit, dragi gameri! Ediția lunii octombrie a concursului lunar Jocuri Gratis ne aduce titluri care mai de care! Avem The Elder Scrolls pentru iubitorii de clasice, Wargame: Red Dragon pentru comandanții din spatele mouse-ului, Seasons after Fall pentru pasionații de puzzle!

Ce facem să câștigăm?
Simplu: ai posibilitatea să completezi câte entry-uri dorești. Cu cât mai multe, cu atât mai multe șanse de câștig. Fiecare prieten ce se va înscrie prin link-ul tău îți va aduce mai departe și mai multe șanse de câștig!

Jocuri gratis Octombrie – techvibe.ro
Poți fi norocos și să câștigi printr-o singură acțiune, sau poți să îți crești șansele completând cât mai multe!

Titlurile oferite sunt următoarele, începând cu premiul cel mare:

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

Chiar mai este nevoie de vreo introducere în universul Skyrim? Ce primiți la pachet pe lângă joc? Păi, The Elder Scrolls: Legends cu 2 Card Packs (Skyrim) + 1 Event Ticket 100 Gold + 100 Souls dar și ESO Vanity pet: Bristlegut Piglet + 15 days of ESO Plus + 750 Crowns.

În continuare, celelalte jocuri, un bundle pentru fiecare câștigător:

Plantera

Dacă nu ai deja propria grădină, îți poți crea una digitală! În Plantera, tot ce trebuie să faci este să culegi roadele muncii tale, respectiv fructe și legume, în timp ce faci level up alături de creaturi gingașe.

Gorescript

Gorescript este un first person shooter inspirat din marii clasici ce au definit genul. În continuare, îți oferim șansa să testezi o capodoperă venită de pe plaiurile noastre!

Alien Shooter TD

Ai impresia că este un simplu joc Tower Defense? Te înșeli amarnic. Ca un strateg bun ce ești, vei ajuta umanitatea împotriva amenințării extraterestre cu tot felul de tunuri și arme, dar și cu platoane întregi de soldați.

The Beggar’s Ride

Un joc puzzle-aventură unde vei explora tărâmuri depărtate.

Dungeon Rushers

O combinație de 2D, tactical RPG de tipul turn-based combat, unde te vei lupta în temnițe întunecate!

Western Press

Pe ăsta l-am mai jucat la cineva acasă, e destul de fun. E un joc de îndemnânare unde contează cât de rapid tastezi.

 

 

Furi

Ai fost capturat și vei fi surprins să vezi ce ți s-a întâmplat! Evadează din închisoare să devii iar liber!

Orwell: Keeping an Eye On You

Big Brother a sosit… ești tu. Ești responsabil de găsirea unor teroriști folosind toate informațiile pe care bineînțeles că le deții.. dar trebuie folosite cu grijă.

Scanner Sombre

Te trezești într-un loc necunoscut, și tot ce vezi sunt pereți de piatră și o lumină în zare. Totul e în întuneric, iar tu te afunzi și mai departe. Ce vei face?

Seasons After Fall

Un joc foarte drăguț, un puzzle-adventure 2D ce te va introduce într-un univers plin de magie și natură.

The Shrouded Isle

Un joc pentru fanaticii religioși, probabil, sau pentru cei care sunt împotriva religiei. Iei rolul de cel mai mare preot din joc… vei construi Catedrala Mântuirii Neamului?

Wargame: Red Dragon

În acest joc, ești în mijlocul unui conflict major între Comuniști și forțele vestice. Ce o să faci?

Jocurile oferite provin din bundle-ul lunar al Humble Bundle. Vă puteți înscrie și voi, link-ul acela este de referral. Motivul pentru care mi-am făcut abonamentul este să le susțin cauza, iar în lipsă de timp, nu am de ce să-mi activez jocurile doar să se pună praful (digital) pe ele.
Câștigătorii vor fi anunțați în weekend-ul 4-5 noiembrie!
Mult succes!

Câștigătorii lunii Octombrie au fost aleși!

Extragerea s-a făcut ieri, pe data de 5, iar acum trebuie să oferim jocurile!

Titlurile se vor împărți astfel:

Constantin Silviu, înregistrat cu HellBoy G – Wargame: Red Dragon + Dungeon Rushers + Plantera + The Beggar’s Ride + Orwell: Keeping an Eye On You + Scanner Sombre

Robert Ionut Ungureanu, înregistrat cu Ungureanu I – Furi + Seasons After Fall + Alien Shooter TD + Gorescript + Western Press + The Shrouded Isle

Postole Dragoș, înregistrat cu Postole D – The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited + The Elder Scrolls: Legends cu 2 Card Packs (Skyrim) + 1 Event Ticket + 100 Gold + 100 Souls dar și ESO Vanity pet: Bristlegut Piglet + 15 days of ESO Plus + 750 Crowns.

Pentru a vă revendica premiul, aștept un mesaj în privat de la fiecare, fie pe profilul meu personal, fie direct pe pagina techvibe.ro.

Felicitări și gamereală plăcută! Vă aștept din nou în câteva zile pentru ediția lunii Noiembrie!

 

158 comments

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.