eMAG și techvibe.ro te premieaza cu FIFA18!

Techvibe, împreună cu eMAG, îți ofera ocaza de a participa la FIFA World Cup în FIFA18.
După patru ani de așteptări, ce joc mai bun s-ar putea oferi în cadrul Campionatului Mondial decât FIFA?
Nu cred că mai este nevoie de o prezentare, dar uitați aici un trailer:

Jocul include update-ul pentru Russia World Cup!

În urma unui parteneriat încheiat cu Federația Română de Fotbal, Echipa Națională a României este inclusă oficial în EA Sports FIFA 18.
Dezvoltat cu ajutorul motorului grafic Frostbite, FIFA 18 diminuează granița dintre lumea virtuală și cea reală, fiind aduși la viață jucători, echipe și atmosfera unui joc cu renume mondial.

Cel mai mare pas din istoria francizei când vine vorba de inovația gameplay-ul constă în „Real Player Motion Technology”, un sistem de animate cu totul și cu totul nou care va oferi jucătorilor atât un timp de reacție mult mai natural și cursiv, cât și o personalitate aparte. Acum, atât Cristiano Ronaldo, cât și alți golgheteri faimoși vor performa ca și cum ar fi pe un teren real.

Atât sistemul de control și coordonare al jucătorilor cât și cel de poziționare și planificare vor fi principalele tale arme pentru a oferi momente de neuitat și o atmosferă captivantă.

În spatele fiecărei figuri marcante a unui sport există o poveste. Pentru a descoperi adevărata lume a fotbalului, vei pleca într-o aventură la nivel global, alături de Alex Hunter și alte star-uri europene, inclusiv Cristiano Ronaldo.

eMAG si techvibe te premiaza!

 

Înscrierea se face super ușor, iar anunțarea câștigătorilor se va face luna viitoare.
Ce mai aștepți?

158 comments

  1. Nu am simțit de mult nevoia să dau cu pumnii în birou de nervi, ar fi cazul sa mă întorc la obiceiurile vechi

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.