KFC eSports devine realitate

KFC eSports anunță parteneriatul cu ESforce pentru un campionat de Dota 2

ESforce au anunțat startul unei noi colaborări alături de KFC pentru lansarea unui nou sezon de KFC Battle, un proiect international pentru tineri. Sezonul trecut al acestuia a adus laolaltă peste 250.000 de participanți și vizitatori, cărora li se vor alătura și mai multe persoane din Rusia și CIS. Competiția de anul acesta va fi susținută în 27 de orașe din Rusia și zona CIS.

Suportul pentru participanți va fi asigurat de către profesioniștii din domeniu, oameni care deja au reușit să se facă remarcați. Pentru prima dată, KFC Battle va include un campionat de Dota 2, susținut de RuHub și analistul Yaroslav “NS” Kuznetsov. Studioul RuHub se va ocupa și de livestreaming.

KFC eSports

Campionatul este liber la înscriere pentru orice echipă din Rusia și zona CIS cu jucători de peste 14 ani. Runda de calificări se va susține online și va scoate la iveală cele mai bune 4 echipe ce vor fi invitate la Superfinala din Moscova, susținută pe 21-22 Iulie. Câștigătorii vor primi un loc pentru 2018 Russian Esports Cup, susținut de Russian Esports Federation (Federația Rusă de eSports), dar și o călătorie în Europa.

 

Detalii pe kfcbattle.com

KFC eSports sună bine și sperăm ca pe viitor să vedem cât mai multe nume mari în acest domeniu.

 

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.