Kingston lansează un nou SSD

Kingston Digital aduce pe piață noul SSD UV400, un model cu preț accesibil, ce va putea fi folosit atât pentru upgrade-ul PC-urilor vechi, cât și pentru sisteme noi.

Cu un timp de boot-are foarte mic, cu un transfer de fișiere foarte rapid, și cel mai important, cu un timp de loading mai mic, UV400 folosește un controller pe patru canale pentru a-ți aduce viteze de până la 550MB/s, adică de 10 ori mai mult decât un HDD convențional de 7200 RPM.

Ca orice SSD, UV400 nu are componente în mișcare, și are un consum de energie mai mic decât un HDD normal, ceea ce-l face perfect pentru un laptop, garantând protecția datelor chiar atunci când este expus la șocuri și vibrații, spre deosebire de un hard disk mecanic.

Produsul vine disponibil pe patru capacități: 120GB, 240GB, 480GB și 960GB. Se poate achiziționa singur, doar SSD-ul, sau în bundle împreună cu un cablu usb, cablu SATA și software-ul de migrare pentru datele dvs, Acronis.

Prețurile pornesc de la 190-200 lei pentru modelul de 120GB, și urcă până la 550 lei pentru modelul de 480GB. Vezi mai multe detalii aici.

Sursa

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.