Dragon Ball FighterZ

Dragon Ball FighterZ: lansare la eMAG Titan

Vineri, 26 ianuarie, începând cu ora 18:30, în showroom-ul eMAG din Galeriile Titan se dă startul Marii Adunări a Saiyanilor!

Se promit multe bătălii epice, în care îi vom face galerie lui Goku!

Premii Dragon Ball FighterZ

eMAG te așteaptă cu chef de apăsat pe butoane, pentru că lansează DRAGON BALL FighterZ! Și pentru că unui campion îi stă bine cu trofee, se vor pune la bătaie premii demne de un adevărat saiyan:

• Premiul I: Consolă PlayStation Pro 1TB White + Joc DRAGON BALL FighterZ Collector’s Edition PS4

• Premiul II: Controller Sony Wireless Dualshock 4 V2 pentru PS4, Translucent Blue + Joc DRAGON BALL FighterZ PS4

• Premiul III: Joc DRAGON BALL FighterZ PS4

În plus, vei fi așteptat la Showroom-ul eMAG din Galeriile Titan cu zeci de tricouri și quiz-uri care să-ți pună inteligența la încercare!

Detalii

Regulamentul evenimentului este disponibil aici: https://s1emagst.akamaized.net/layout/ro/static-upload/Regulament%20Dragonball%20Fighterz%20-%20final_23.01.2018.pdf

Pagina evenimentului este disponibilă aici: https://www.facebook.com/events/152169285443729/

Despre Dragon Ball

Seria animată Dragon Ball este un fenomen cultural de 30 de ani. Seria încă este în top datorită ultimei saga, respectiv Dragon Ball Super. Datorită popularității noii saga, Dragon Ball FighterZ a fost creat ca simbol al nostralgiei, ce te va duce înapoi în era jocurilor de luptă arcade.

Ai posibilitatea de a alege dintr-o varietate imensă caracterele tale favorite, de la Goku, Gohan, Vegeta, Piccolo, Yamcha sau răufăcătorii Frieza, Cell, Buu sau Ginyu. Îți poți perfecționa cele mai puternice atacuri, inclusiv favoritul tuturor: Kamehameha.

Să nu uităm despre transformări: așa cum Goku s-a transformat în Super Saiyan pentru a-l învinge pe Frieza, acum este rândul tău!

Îl veți putea juca chiar și 3v3! Așa că hai la luptă!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.