Legacy of the Sith

BioWare a dezvăluit Legacy of the Sith, următoarea extensie a jocului Star Wars: The Old Republic, care celebrează împlinirea a 10 ani de la lansarea titlului și care marchează începutul unei noi perioade pentru MMORPG.
Acesta a fost anunțat în timpul unui livestream (video mai jos). Era și timpul să primim content nou!

Detalii

Noua poveste începe pe planetă de tip ocean, Manaan, ce a fost invadată de imperiul Sith (the Sith Empire), pentru resursele sale. Jucătorii vor putea să se lupte sub apa, pentru a căștiga controlul planetei, fie pentru Imperiu fie pentru Republică.

manaan star wars the old republic
Manaan

Povestea continuă pe planeta Elom, unde ruinele unei fortărețe Sith, care a dispărut din toate înregistrările, a fost redescoperită. Personajul negativ de aici este Darth Malgus, iar povestea poate fi parcursă fie de unul singur, fie cu ajutorul mai multor jucători, prin “Flashpoint”.

elom star wars the old republic
Elom

 

 

Vom primi și o nouă operațiune, numita Operațiunea Anomalia R4. Extensia jocului oferă, de asemenea, îmbunătățiri la nivelul experienței jucătorului printr-o nouă funcție – Combat Styles, care extinde opțiunile jucătorului și oferă numeroase îmbunătățiri.

R4 Operation
R4

Disponibilitate

Fanii seriei Star Wars vor avea ocazia să redescopere povestea Star Wars: The Old Republic în Legacy of the Sith în sezonul de sărbători, pe PC prin SWTOR.com și Steam.

Extensia marchează începutul celebrării celei de-a 10-a aniversări a jocului, care va avea loc pe tot parcursul anului 2022 și va oferi noutăți de conținut, evenimente, actualizări și multe altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.