LG QNED Mini anunță începuturile unei noi ere pentru televizoarele LCD, combinând MiniLED-urile cu tehnologiile Quantum Dot și NanoCell într-un afișaj inovator, lider în industrie. Această fuziune de tehnologii oferă o imagine de o calitate incredibilă, cu nuanțe de negru mai profunde și culori mai vibrante. Nu doar afișajul s-a îmbunătățit, ci și experiența de vizionare.

LG QNED MiniLED combină tehnologia Quantum Dot și NanoCell cu MiniLED-uri pentru contrast mai mare și nuanțe de negru mai profunde decât cele care pot fi găsite pe televizoarele LCD 4K și 8K medii.

 

lg qned on wall LG vor lansa linia noua de televizoare pe toate piețele, începând din iulie. Prin Quantum Dot NanoCell și noua tehnologie MiniLED, gama 2021 a LG va livra experiențe noi de vizionare, cu o reproducere a culorilor mult mai bună. Linia de produse constă în seriile QNED99 și QNED95 la rezoluții de 8K, și seria QNED90 cu rezoluție 4K, având dimensiuni intre 65 și 86 de inchi.

MiniLED
MiniLED-urile fac o diferență uriașă, fiind o tehnologie avansată a sursei de lumină, si sunt semnificativ mai mici decât luminile de fundal găsite în afișajele LCD convenționale. Acest lucru îi permite lui LG QNED MiniLED să includă mai multe LED-uri și mai multe zone de estompare în ecran. Rezultatul este o luminozitate de vârf mult mai mare, nuanțe de negru mai profunde și un nivel de precizie și detalii care pur și simplu nu pot fi atinse de televizoarele LCD convenționale.

Diferența dintre ecranul convențional 4k și tehnologia 8k MiniLED

 

Tehnologia QNED MiniLED este certificată și testată de agenția Intertek și vine cu rezultate pentru acuratețea culorilor de 100% și consistență în culori remarcabilă. Seria LG QNED MiniLED ar trebui de asemenea elimine efectul de distorsiuni de culoare la un unghi de vizionare mai larg, permițând mai multor persoane se bucure de ecran în același timp, din mai multe puncte de vizionare ale camerei, cu aceeași calitate.

Cu cât este mai mare ecranul, cu atât trebuie ca detaliile fie mai mici. LG QNED MiniLED îmbunătățește zona e backlight, aducând module LED mult mai mici, îmbunătățind luminozitatea și zonele de dimming. Drept exemplu, modelul de 86 de inchi, 8K (86QNED99UPA) are în componența sa aproximativ 30.000 de module LED, aranjate astfel încât creeze 2500 de zone locale de dimming, o rație mult mai bună decât la orice alt TV convențional.

Cu cât zonele întunecate sunt mai negre și cu cât detaliile sunt mai profunde, cu atât experiența de imersiune este mai pronunțată.

 

““Seria tv LG QNED MiniLED reprezintă un imens pas înainte.” – Park Hyoung-sei, Președinte LG

 

lg qned miniled

Seria LG QNED MiniLED va fi mai întăi disponibilă în America de Nord, din iulie, urmând ca celelalte zone din lume fie aprovizionate în săptămânile următoare. Până atunci, iți putem spune despre cum alegem televizoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.