Logitech câștigă 19 premii GOOD DESIGN 2017

Good Design

Logitech la decernarea premilor GOOD DESIGN 2017

Anul 2017 a fost unul de excepție pentru compania suedeza Logitech. Aceștia au doborât un nou record pentru companie, în 2017 câștigând 19 premii GOOD DESIGN Awards.

Compania suedeza a fost fondată in 1981 de către Daniel Borel, Pierluigi Zappacosta și inginerul Giacomo Marini. În cursul primilor ani de funcționare, Logitech s-au axat pe o sumedenie de idei pentru dezvoltarea tehnologică. În anul 2008, Logitech anunță cu mândrie recordul de fabricație a un miliard de mouse-uri, pentru ca în 2011, aceștia își procură prima companie de telefonie mobilă. Compania s-a focusat foarte mult pe industria de gaming, astfel că in 2017, aceștia cumpără  ASTRO Gaming.

Tot în 2017, Logitech anunță un nou record pentru companie, câștigînd 19 premii GOOD DESIGN Awards la categoria de electronice. Acest moment marcheaza cel de-al șaptelea an consecutiv în care produsele marca Logitech sunt premiate și recunoscute prin GOOD DESIGN.

Timp de 8 ani, Muzeul de Architectură și Design,  The Chicago Athenaeum continuă să organizeze programe de excelență pentru design și invovare tehnologică. GOOD DESIGN a fost fondată in 1950, iar atenția lor se îndreaptă spre produse din categoria băi/accesorii, materiale de construcții, produse pentru copii, electronice, medii, tapete, mobilă, design grafic, produse industriale, instalații video, produse de luminat, ustensile medicale, robotică și altele.

În fiecare an, GOOD DESIGN premiază cele mai inovatoare și memorabile produse din aceste categorii.

Logitech a câștigat cu GOOD DESIGN Awards 2017 cu următoarele produse:

Alastair Curtis, Chief Design Officer Logitech a declarat că  “Logitech a avut un an record, primind 50 de premii în 2017 pentru designul produselor din mai multe categorii” și “Suntem onorați de faptul că voci respectate din comunitatea de designeri au recunoscut efortul și dăruirea noastră de a realiza produse excepționale, pe care oamenii să le îndrăgească și să se bucure de ele”.

Sursa foto: Link

 

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.