Vă așteptăm și pe canalul de Telegram – Techvibe.ro

“Arise, arise, Riders of Théoden!”căci prima imagine din noul serial Lord of the Rings, sub tutela celor de la Amazon, a fost făcută publică.

Data de lansare a noului serial Lord of the Rings este vineri, 2 septembrie 2022. Mai avem puțin mai mult de un an de așteptat, însă sunt ferm convins că va merita fiecare secundă. Acțiunea serialului se petrece în cel de-al doilea Ev al Pământului de Mijloc, universul creat de către Tolkien.

Lucrurile s-au pus în mișcare încă din noiembrie 2017 pentru acest serial. La momentul respectiv, cei de la Amazon au achiziționat drepturile de televizare pentru suma de aproximativ 250 de milioane de dolari. Din declarațiile ulterioare ale acestora, știm că vom avea o producție de cinci sezoane, valoarea investiției pentru acestea fiind undeva la un miliard de dolari. Datorită acestei sume, serialul Lord of the Rings este propulsat direct pe prima poziție într-un clasament cu cele mai costisitoare producții din istorie. Sezonul 1 va fi filmat în întregime în Noua Zeelandă, acesta fiind oprit însă o perioadă de câteva luni bune datorită pandemiei de Covid-19, motiv pentru care și data de lansare a serialului a fost amânată.

John D. Payne și Patrick McKay, care sunt creatorii și producătorii executivi ai serialului Lord of the Rings, au spus urmatoarele: „În căutarea locurilor perfecte de filmare, care să redea frumusețea primordială a celui de-Al Doilea Ev al Pământului de Mijloc, știam că trebuie să dăm de un ținut maiestuos, cu zone aproape neatinse de coastă, de munți și de păduri, un loc ce poate oferi, printre altele, logistică și profesioniști de primă clasă. Ne face mare plăcere să confirmăm faptul că Noua Zeelandă va fi casa noastră pentru serialul ce va avea la bază poveștile Stăpânul Inelelor ale lui J.R.R. Tolkien”.

Acțiunea serialului se petrece cu mult timp înainte de ceea ce am văzut în Lord of the Rings, sau în Hobbit. Ea începe pe timp de pace, cu mii de ani înaintea celor două trilogii menționate mai sus, cu personaje familiare și deopotrivă personaje noi, care se confruntă cu amenințarea răului asupra Pământului de Mijloc.

Sunteți și voi nerăbdători să apară acest nou serial?

Citește în continuare: pasta termoconductoare – ghid de aplicare sau un ghid de rezolvare pentru spațiul de stocare scăzut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.