Maroon 5 luptă împotriva defrișărilor ilegale din România

Doi membri ai trupei rock americane, Maroon 5, au trimis o scrisoare către președintele Klaus Iohannis și prim-ministrul Dacian Cioloș, oferindu-și sprijinul împotriva defrișărilor ilegale din țara noastră.

Cei doi au trimis scrisoarea înaintea concertului de pe 5 iunie, amintind și numele ministrului Mediului, Cristiana Pașca Palmer, în încercarea de a ajuta la conservarea bogățiilor naturale ale țării.

 

“România este o țară bogată și diversă, ce are foarte mult de oferit, inclusiv frumoșii munți și prețioasele păduri vechi; o bogăție naturală unică pe continent”, spun cei doi chitariști ai formației, Jesse Carmichael și James Valentine.

“Suntem conștienți că pădurile României sunt amenințate de defrișările ilegale. Am dori să ne exprimăm suportul pentr România, în măsura în care lucrați la crearea unui model pe termen lung care să încurajeze un model sustenabil de administrare a pădurilor, să descurajeze practicile ilegale și să protejeze parcurile naționale, renumite pe plan internațional, spre binele viitoarelor generații de români”

Jesse Carmichael și  James Valentine își finalizează scrisoarea exprimându-și dorința de a se reîntoarce în România, cu mai mult timp pentru a o explora.

 

 

 

Mai multe detalii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.