Concert Maroon 5 în București

maroon 5

This summer’s gonna hurt, așa că Maroon 5 is following the map that leads to us, fanii din România. Trupa americană va concerta mâine, 5 iunie, în Piaţa Constituţiei din București. Show-ul va începe la ora 18:00.

 

Concertul face parte din turul ce promovează cel mai recent album, V. MaroonVTour a  început în anul 2015 și i-a condus pe cei 6 membri ai formaţiei pe toate continentele.

Mâine seară vom putea asculta atât piese de pe noul album, cât și alte melodii celebre.

În deschidere vor cânta Antonia și Les Elephants Bizzars.

Porţile se deschid la ora 16:30. Accesul se va face pe Bulevardul Libertăţii, pe la intrarea Izvor și intrarea Coșbuc. Pentru împiedicarea incidentelor, circulaţia va fi întreruptă pe Bulevardul Libertăţii și pe Bulevardul Unirii, dinspre Fâtâni spre Piaţa Constituţiei, pe ambele sensuri de mers. Restricţiile vor începe de duminică, ora 12:00, până luni, ora 7:00.

Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

Încă mai poţi cumpăra bilete de pe eventim.ro. Biletele la secţiunea Normal Circle sunt 194.4 RON, cele din mijloc (Golden Circle) sunt 464.4 RON, iar cele din primele rânduri (Diamond Circle) 572.4 RON.

Pe lista obiectelor interzise de organizatori, se află: alimente sau băuturi, binocluri, sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, bagaje sau genți voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video, tablete/IPad-uri, selfie stick. În caz de ploaie, vor fi folosite pelerine de ploaie, accesul cu umbrele nefiind permis. Accesul cu medicamente este permis doar în baza reţetei medicale.

Can’t wait to hear the wake up call to see my favorite band!

semnatura

 

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.