Monitoarele AOC schimbă experiența de joc

AOC - O nouă experiență

 

AOC, unul dintre cele mai reputate brand-uri globale de pe piața display-urilor, a lansat două noi monitoare curbate de gaming cu specificații de primă clasă.

În fuga după cele mai puternice piese de gaming pentru upgradarea PC-ului, adesea sunt omise unele dintre cele mai importante componente pentru o experiență de gaming superioară: monitoarele. Sunt căutate ultimele generații de plăci video, cele mai puternice procesoare, kilograme de memorie RAM, dar toate capacitățile acestora sunt limitate dacă nu sunt conectate la un monitor pe măsură care să poată reda imaginile complexe pentru care conlucrează toate aceste componente.

Soluțiile AOC

Cei de la AOC vin cu două soluții de top care se pot ridica fără probleme la standardele celor mai recente apariții în materie de plăci video. Cele două monitoare AOC AGON au o curbură de doar 1800 mm și au un design frameless pe 3 laturi. Ambele monitoare vin cu panouri 16:9 si beneficiaza de tehnologia VA datorită căreia culorile vor căpăta un plus de strălucire și intensitate. Atât AG322QCX QHD de 31.5”, cât și AG272FCX Full HD de 27” au o înaltă rată de refresh de 144 Hz, iar această specificație, combinată cu suportul AMD FreeSync, va oferi o experiență de gaming foarte apropiată de realitate.

Fără margini, fără bariere

Anul 2017 a fost anul în care ecranele au reuțit să iasă dintre barierele ramelor. Marginile dispozitivelor s-au subțiat de la an la an până când au căzut de tot. Design-uri ce le vedeam în anii trecuți doar la prototipuri futuriste, acum au devenit palpabile pe modelele inovatoare AOC AGON. Atât curbura, cât și design-ul frameless asigură absorbția gamerului în lumea jocului. Imersivitatea este garantată.

Relaxarea jucătorului = performanță în joc

Tehnologia AOC Flicker-Free conlucrează alături de modul AOC Low Blue Light pentru prevenirea acumulării oboselii ochilor pe parcursul orelor de joc menținând, astfel, jucătorul relaxat și perfect apt de performanță.

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.