Nemestice, un nou eveniment Battlepass

După ce Mad Moon a fost distrusă, fragmentele din “Radian Ore” și din “Direstone” s-au prăbușit în lumea noastră. Dar un al treilea tip de piatră – Nemestice – a rămas în derivă în urmă. Anunțată de profeți, ploaia de meteoriți Nemestice lovește acum câmpul de luptă, iar înfruntarea dintre Ancients a fost dată uitării.
Nemestice oferă controlul asupra ambelor Ancients, iar pe acest tărâm nu există o miză mai mare. Pregătește-te de impact pe pagina battlepass-ului Nemestice, unde poți afla mai multe despre evenimentul gratuit din joc și toate recompensele din magazin pentru cei care dețin battlepass-ul – cum ar fi un Persona nou-nouț pentru Dragon Knight, Arcana pentru Spectre, pachetul „Young Invoker Dark Artistry” și multe altele. Iar acesta este doar primul eveniment dintr-o serie lungă de evenimente din acest an – Valve au în plan un al doilea battlepass spre finalul anului.

AMD FidelityFX Super Resolution

Actualizarea aceasta aduce și compatibilitatea cu FidelityFX Super Resolution de la AMD. Tehnica aceasta permite jocului să randeze la o rezoluție mai redusă și să îmbunătățească rezultatele, cu o calitate sporită a imaginii. Rezultatul este o calitate de randare superioară cu un cost de performanță mai mic comparativ cu randarea la rezoluție completă, fapt ce permite o rată a cadrelor mai mare chiar și pe plăcile video mai puțin performante. Jucătorii pot activa setarea aceasta accesând opțiunile video și diminuând valoarea parametrului „Calitatea redării jocului pe ecran” sub 100%, iar apoi bifând căsuța „FidelityFX Super Resolution”. FidelityFX Super Resolution poate rula pe orice placă video compatibilă cu DirectX 11 sau Vulkan.
nemestice cavern crawl sets
Noile seturi ce pot fi câștigate prin Cavern Crawl

Calificările regionale pentru The International 10

Calificările regionale pentru The International vor începe conform programului inițial pe 23 iunie și vor avea loc până pe 10 iulie. Poti vedea grupele pentru fiecare regiune și poti paria punctele din Dota în meniul de vizualizare evenimente din clientul Dota 2. Mai multe informații despre evenimentul The International vor fi disponibile în curând.
Trailer oficial Nemestice:
https://youtu.be/38ZwPC3xO78

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.