Netflix Gaming pare a fi un proiect ce se află în derulare în cadrul celui mai popular serviciu de streaming, conform Bloomberg, iar compania a făcut deja angajări importante pentru acest demers.

Mike Verdu, care a lucrat înainte la Facebook, pentru Oculus VR, dar și Atari, Kabam, EA, pentru jocuri precum Galaxy of Heroes, SimCity BuildIt, Plants vs. Zombies şi Sims Free Play, s-a alăturat recent echipei Netflix.

Nu știm încă dacă Netflix își va dezvolta propriile jocuri prin diferite parteneriate, sau daca va licenția titluri de la diferite studio-uri pentru utilizatorii săi.

În trecut, aceștia au lucrat cu Ubisoft, Șegă, Capcom și CD Projekt Red, transformând titluri ale acestora în producții video.

Din detaliile disponibile până acum, am aflat Netflix Gaming nu va fi vândut produs separat, ci va fi livrat în cadrul platformei actuale de video streaming. Posibil însă vedem o creștere a preturilor pentru abonamente.

Netflix se alătura altor producători în cursa pentru jocuri video. Putem aminti aici GeForce Now, de la NVIDIA, Stadia, de la Google, Xbox Cloud Gaming, de la Microsoft.

Nici unul dintre aceștia însă nu au făcut ravagiile la care se așteptau producătorii.

Tu ce preferi? Netflix gaming, laptop gaming sau desktop supremacy?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.