Nokia 3310 revine!

Da, este adevărat, Nokia 3310 s-a întors! Telefonul pentru care nu a existat vreodată carcasă de protecție urmează să fie lansat la sfârșitul acestei luni la MWC 2017 în Barcelona.

Veteranul 3310 s-a bucurat de o foarte bună promovare în social media. Șirul nesfârșit de meme-uri, în care acest model este venerat pentru rezistența sa, încă mai dăinuie pe internet. Nokia 3310, telefonul pe care dacă l-ai fi scăpat pe birou trebuia să-ți iei un nou birou, excela și printr-o autonomie foarte mare a bateriei, reîncărcările acestuia fiind săptămânale. Acest telefon îi permitea utilizatorului său să plece în concediu fără să mai ia încărcătorul în bagaj. Acestea erau cele două puncte forte ale dispozitivului: rezistența și autonomia.

Nokia 3310 era o cărămidă polifonică care nu știa să facă prea multe lucruri, dar puținele lucruri pe care știa să le facă le făcea foarte bine. Faptul că puteai să îți vizitezi un prieten fără să îl întrebi dacă are încărcător de modelul X reprezintă o calitate tot mai rară printre telefoanele de astăzi.

Nokia 3310, a cărui carcasă carapace și-a dovedit reputația, va avea un preț de pornire de 59 euro și este unul dintre cele mai așteptate telefoane de la MWC din acest an.

Telefonul cântăreşte 133 g cu baterie. Acesta include: calculator, cronometru, reminder. Are 4 jocuri: Snake II, Pairs II, Space Impact şi Bantumi. Popularitatea telefonului a crescut tot mai mult, chiar şi după ce modelul a fost retras de pe piaţă, mulţi utilizatori făcând comparaţii între Nokia 3310 şi noile smartphone-uri. În prezent telefonul mai poate fi achiziţionat prin diverse site-uri de tip magazine online (eBay, Amazon).

1 comment

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.