Noul Lenovo Chromebook

Noul Chromebook de la Lenovo se diferențiază de restul Chromebook-urilor deoarece acesta ținteste la susținerea sistemul educațional și dorește să ajute la schimbarea sistemelor de operare greoaie din sălite de informatică cu cel oferit de la cei de la Google, acela fiind Chrome OS.

Sistemul de operare este mereu sincronizat cu contul de Google care oferă acces la peste 100.000 de aplicații web fie ele aplicații orientate pentru școală sau jocuri acestea pot fi găsite pe Web Store.

Folosind un procesor Intel Celeron Dual Core N3050, acesta poate oferi un timp de utilizare de pana la 14 ore cu o singură încărcare și cu cei 2GB de memorie RAM care din nefericire nu pot fi upgradați cu ușurință, aceste specificații sunt suficiente pentru o experiență mai mult decât decentă de lite web browsing.

Construcția robustă a Chromebook-ului face ca Lenova să garanteze că acesta poate rezista de la caderi de o întaltime de 70 centiemtri, iar tastatura este rezistentă la vărsarea accidentală a lichidelor. De asemenea laptopul are toate porturile foarte bine consolidate pentru o utilizare cât mai indelungată, și în caz că cineva dorește să deschida displayul la 180 de grade, Levono s-a asigurat că poate face asta fară a provoca nici un fel de daună, evitând astfel balamele rupte.

De altfel pentru cei care sunt pe grabă și nu doresc să-l țină într-un rucsac, exista vești bune, Lenovo a păstrat mânerul de la modelul anterior, N21, acesta poate fi găsit în partea de jos a laptopului.

 

maner_lenovo_chromebook

 

Acesta costă sub 300$ și poate fi achizionat de aici.

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.