PGL Open Bucharest

PGL va susține un nou campionat, respectiv al doilea Minor, PGL Open Bucharest. Turneul se va desfășura în București, în perioada 19-22 octombrie. Având în vedere că este un Dota 2 Minor, cele 8 echipe participante se vor confrunta pentru un premiu de 300.000 de dolari și puncte de calificare pentru The International 2018.

La competiție vor primi invitație doar două echipe, respectiv Evil Geniuses și LGD Gaming, restul urmând să treacă prin calificările regionale.

Format

 • 2 echipe invitate: Evil Geniuses și LGD Gaming
 • O echipă calificată din fiecare regiune
 • Group Stage:
  • Două grupe
  • Cea mai bună echipă din fiecare grupă avansează în playoffs
 • Playoffs:
  • Bracket de tip single-slimination
  • Toate meciurile se vor desfășura Bo3 (Best of Three)

Calificările la competiție se vor desfășura în toate cele 6 regiuni: Europa, America de Nord, America de Sud, Asia, China și Comunitatea Statelor Independente. Etapa eliminatorie va fi pe 13 septembrie, urmată de calificările regionale. Fiecare regiune va avea doar o echipă ce va avansa la evenimentul PGL Open Bucharest, ce se va desfășura în studiourile PGL.

Invitați broadcast

Gazda va fi ReDeYe, cu care deja ne-am familiarizat. Nu va lipsi favoritul tuturor, TobiWan, ce va comenta meciurile plin de entuziasm, așa cum o face mereu. Ne va face să ne simțim în fața jucătorilor, aclamând fiecare mișcare. Celor doi li se vor alătura Capitalist, în calitate de comentator, analist și observator,  Merlini,  DarkMickey, unul din conaționalii noștri și mulți alții.

Va fi o experiență demnă de amintit!

 

Rezultate (Later Edit)

 

 

Echipele calificate:

China – VG.J Thunder

America de Sud – Infamous

CIS – Natus Vincere

Asia – Mineski

America de Nord – Immortals

Europa – Team Secret

 

 

 

 

Mineski au reușit să ia premiul cel mare! Asta după ce, cu puțin timp în urmă, au reușit locul doi la StarLadder i-League Invitational (Season 3). Este prima competiție importantă câștigată de această echipă de la înființarea sa din 2015.

Finala ne-a pus pe jar cu meciul dintre Mineski și LGD Gaming, ocupanta locului patru de la The International 2017, pe care a învins-o cu 2-0.PGL Open Bucharest

 

Detalii complete: PGL Open Bucharest

Sursa foto: computergames

 

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.