Pokemon GO bate recordul pentru 50 de milioane de descărcări

Jocul de top al celor de la Niantic a reușit să depășească încă un record, depășind 50 de milioane de descărcări pe Google Play la 19 zile de la lansare. Pe lângă faptul că e cel mai rapid joc care a depășit 50 milioane de descărcări pe o platformă, în timp rapid, este de asemenea și singurul joc ce a depășit acest milestone pentru ambele platforme combinate. Adică nici un joc nu a mai fost atât de descărcat într-un timp atât de scurt de pe Google Play și AppleStore combinat.

De fapt, de când a fost lansat, Pokemon GO are undeva la peste 75 de milioane de descărcări, fiind pe primul loc la jocuri de telefon. Și gândiți-vă că nu a fost nici măcar lansat în toate țările din lume!

Mai țineți minte mania cu Clash Royale de acum câteva luni? Ei bine, se vede ce apreciază lumea!

În graficul de mai jos avem numărul de zile de care a fost nevoie pentru a ajunge la 50 de milioane de descărcări, în ordine, pentru cele mai descărcate jocuri.

 

pokemon-go-50-million-comparison

Sursa: SensorTower

Având în vedere că jocul nu a fost lansat încă în toate țările, estimez că va ajunge la 100 de milioane de descărcări în 70-80 de zile sau mai puțin. Sunteți de acord?

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.