Pokemon GO după Comic-Con

Pokemon GO, jocul ce a acaparat o lume întreagă, urmează să aducă noi update-uri care să țină jucătorii în priză. În cursul zilei de astăzi a apărut primul update, oarecum minor. Mai mult detalii despre acesta găsiți aici.

Cu toate acestea, dorințele noastre încă nu sunt satisfăcute.

Am creat o listă cu update-urile promise de John Hanke, CEO al Niantic, la Comic-Con-ul de la San Diego de săptămna trecută, iar noi abia așteptăm să apară!

Team Leaders

pokemon go 2

Momentan singurele interacțiuni cu cei trei antrenori apar la nivelul 5, în momentul în care îți alegi o echipă, condusă de fiecare dintre ei. Roșu, albastru, sau galben. Valor, Mystic sau Instinct. Fiecare echipă este predefinită de anumite valori, iar fiecare jucător își poate alege oricare dintre cele trei.

Și totuși, mai mult decât discursul de început al fiecărui antrenor nu avem. Însă John Hanke a promis că pe viitor acești antrenori vor fi responsabili și pe parcursul jocului, dându-ți sfaturi despre cum să îi prinzi pe toți și cum să ajungi cel mai bun.

Easter Eggs

pokemon go 3

Singurul easter egg, sau feature ascuns, ca să-i zicem așa, de care avem cunoștință este cel cu evoluția lui Eevee (mai multe detalii aici). Schimbându-i numele, Pokemon-ul îți poate evolua în una din cele trei forme disponibile inițial: Vaporeon, Flareon și Jolteon.

Aparent, sunt mult mai multe secrete ce urmează să fie dezvăluite, după cum declară CEO-ul Niantic.
Care sunt acestea oare?

Pokemon Tracking

pokemon go 4

Momentan, singura metodă prin care știai ce Pokemoni ai în jur era prin intermediul acelui tracker din dreapta jos. Numărul de urme (footprints) îți indica distanța la care Pokemonii se află de tine. Cu toate acestea, nu a mers niciodată cum trebuie.

În update-ul de astăzi s-au scos de tot acele urme, astfel încât să nu mai apară controverse, însă pe viitor s-a promis că tracker-ul va fi funcțional.

Pokemon Trading

pokemon go 5

Oh, da. Cel mai important element dintr-un joc multiplayer: tradingul. Imaginează-ți că poți face schimb de Pokemoni cu prietenii și dacă sunt din aceeași echipă ca și tine, iar tu ești singurul cu Pokemoni puternici, vei putea să dai câte unul prietenilor tăi, astfel încât să apărați Gym-ul și să luați reward-urile zilnice. Sună minunat, nu-i așa? John Hanke a spus că este printre update-urile prioritare ce urmează să apară!

Bătăi Pokemon cu prietenii

pokemon go 6

Sigur, e super mișto să te duci la un Gym și să arăți ce poți. Ai bătut un Dragonite de 3000 CP cu un Lapras de 1500 CP? Super tare, dar prietenii poate nu te vor crede. În curând, vei avea posibilitatea să te duelezi cu prietenii în real time. Mi se pare foarte incitant și sigur va fi atracția principală la întâlnirile între jucători.

Pokemoni legendari

pokemon go 8

Momentan avem release doar pe prima generație de Pokemoni, dar și printre aceștia se numără 5 care refuză să apară. Este vorba de Mew, Mewtwo, Articuno, Zapdos și Moltres. Aceștia sunt Pokemonii legendari ce au făcut ravagii atât în filme, cât și in desene.

Din câte știm din trailer, trebuie să apară sigur. Doar îl vedem pe Mewtwo luptându-se în New York.

Sunt foarte multe teorii, despre cum acești Pokemoni ar fi disponibili doar la anumite convenții importante, adică să fie disponibili pentru o perioadă limitată de timp într-o anumită zonă.

Mai există o teorie, unde trebuie să dobori unul din acești Pokemoni alături de prieteni, ca apoi să-l poți captura. Oricare din ele ar fi adevărată, mi se par incitante amândouă!

Bătăi între echipe

pokemon go 10

Aceeași poveste ca la PVP, practic, doar că vei putea să te duelezi alături de coechipieri împotriva altei echipe. Super tare, imaginați-vă câte strategii urmează să apară, și cât de multă adrenalină va fi în timpul unei bătălii în real time cu coechipieri.

Centre Pokemon

pokemon go 12

Dacă ai jucat până acum și alte jocuri cu Pokemon, sigur ai observat că există centre peste tot. Acolo îți puteai vindeca Pokemonii după o bătălie, și puteai să-ți schimbi echipa de șase. Cu toate acestea, în Pokemon GO se folosesc poțiuni pentru heal. Noi presupunem că vor fi centre unde jucătorii se vor putea întâlni pentru a face schimburi, sau pentru dueluri PVP.

 

Cam atât cu lista, sper că vă entuziasmează la fel de mult ca și pe mine! Keep on playing!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.